Horský půlmaraton - Šumava 2017

Akce Železná Ruda

Horský půlmaraton - Šumava 2017
Akce pro děti, Sportovní akce
Orea Resort Horizont, Železná Ruda
Další akce ve městě Železná Ruda

Horský půlmaraton - Šumava

První závod ročníku 2017 bude opravdu „horským“ během. Cílem celé série je, abyste si vyzkoušeli rozmanité trasy a tomu jsme podřídili i výběr tratí. Mnozí z Vás vyjádřili přání, aby trať byla trochu náročnější, víc trailová a právě pro tyto běžce je Šumava tím pravým. Můžete počítat s převýšením kolem 700 metrů a také s tím, že zde strávíte minimum času během po asfaltu a většinu vzdálenosti poběžíte terénem. Komu zbydou síly, může si po trati vychutnávat nádherná panoramata a užívat si krás Šumavy :)

Pokud si hned začátkem běžecké sezóny netroufáte na půlmaraton, rozhodně nezoufejte. Připravili jsme pro Vás kratší závod, v délce okolo 11 km.

Časově je start obou závodů naplánován v odstupu po sobě, abyste se na trati mohli povzbuzovat s partnerem nebo kamarádem (nebo se prohodit v hlídání potomků).

Registrace na místě bude probíhat od 9 do 11:30 h. Kratší závod odstartuje v 10 hod, Půlmaraton v poledne. Dětský závod se poběží v 15 hod.

Kdo se necítí na závodění, ale rád by se akce zúčastnil, nechť se přihlásí jako dobrovolník - všechny Vás rádi uvítáme :)

Více informací naleznete na našem webu: www.horskypulmaraton.cz

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na info@horskypulmaraton.cz nebo se rovnou registrujte na: http://www.horskypulmaraton.cz/cs/zavod/615/registrace

Už teď se na Vás moc těšíme!

Eva a Pavel

Místo konání akce: Orea Resort Horizont, Špičák, Železná Ruda
Vstupenky: http://www.horskypulmaraton.cz/cs/zavod/615/registrace
Datum začátku akce: 20. Května 2017 09:00
Datum ukončení akce: 20. Května 2017 15:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1674N 13.2444E

Případné změny si prověřte na webu akce Horský půlmaraton - Šumava

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce