Hovory s A. Zelenkou a M. Orlíkem

Akce Opava

Hovory s A. Zelenkou a M. Orlíkem
Zábava, párty
Další akce ve městě Opava

Hovory s A. Zelenkou a M. Orlíkem

Talk show Jakuba Plaskury se po prázdninách vrací. Do křesla v Klubu Art přijali tentokráte pozvání:

Antonín ZELENKA: zažil bombardování Plzně, následky po atentátu na Heydricha, po válce vystudoval leteckou akademii, aby mohl
sloužit v armádě jako jeho vzory - českoslovenští letci. Jenže Antonín Zelenka se stal jednou z obětí poválečné doby. Jak to vlastně v Československu vypadalo po roce 1948? Co jste mohli? Co jste nesměli? Jak to vypadalo v pracovních táborech?
Vyprávění muže, který několik let prožil v táborech v Jáchymově a na Kladně. Po propuštění se usadil v Opavě, kde spokojeně žije dodnes. Dějepis na středních školách je sice krásná věc, ale přijďte si poslechnout autentický příběh pamětníka té doby.

Marek ORLÍK: rodák z našeho regionu vyhrál vůbec první sérii reality show Robinsonův ostrov, kterou možná znáte také díky slavné americké verzi Kdo přežije! Reality show vysílala TV NOVA od ledna tohoto roku a Marek se stal ve filipínském ráji posledním přeživším. Přechytračil, přelhal a fyzicky přemohl všechny soutěžící. Pohádka o tom, jak si opavský student došel pro miliónovou výhru ve fyzicky a společensky náročné hře, která je světovým fenoménem.

Vstupné je tradičně ZDARMA. Celý tým Hovorů se těší na vaši návštěvu.

Místo konání akce: Klub Art, Ostrožná 236/46, Opava
Datum začátku akce: 27. Září 2017 19:00
Datum ukončení akce: 27. Září 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.9363N 17.9011E

Případné změny si prověřte na webu akce Hovory s A. Zelenkou a M. Orlíkem

Jméno organizátora: Hovory s
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce