Hypnos

Akce Pardubice

Hypnos
Koncerty
Web organizátora:
www.ponorka-rc.cz
Další akce ve městě Pardubice

Hypnos,Neocaesar,Anthem,Dysangelium

HYPNOS na českém tour ve společnosti NEOCAESAR (HOL) a ANTHEM (POL) Dysangelium(30.9. Pardubice)
Domácí deathmetalisté HYPNOS na podzim vyjedou podpořit své aktuální album. Skupinu založenou bývalými členy Krabathor, Brunem a Pegasem, není zřejmě třeba blíže představovat. Novinka nazvaná „The Whitecrow“ je již pátým řadovým zásekem v diskografii, a pokouší se překročit stín žánrových klišé a nahlédnout i do jiných příbuzných stylů, jako např. black nebo doom metal. V letošním roce HYPNOS mírně omezili počet tuzemských vystoupení z důvodu zvýšeného koncertování v zahraničí, kdy nové skladby představí i v Německu, Rakousku, Polsku a na Slovensku, a proto by si fanoušci skupiny neměli nechat podzimní akce ujít.

Spolu s HYPNOS se na pódiu objeví i dvě zahraniční smečky a důraz při jejich výběru byl skutečně kladen zejména na kvalitu. ANTHEM z Polska hrají už dvanáct let a mají na kontě dvě dlouhohrající alba. To aktuální s názvem „Praeposterum“ vydali na konci loňského roku a představuje přímočarý death metal spíše amerického střihu, který bude sedět ctitelům Morbid Angel nebo Deicide.

Opravdovou lahůdkou budou NEOCAESAR z Holandska, jejichž jméno samotné možná až tolik neprozradí. Když však zmíníme, že sestavu tvoří zpěvák Mike Van Mastrigt, kytarista Bart, baskytarista Michel a bubeník Eric, zkušenějším metalistům musí docvaknout, že se jedná de facto o nejlepší sestavu slavnějších SINISTER z poloviny devadesátých let, kdy vydávali taková skvělá alba jako „Hate“ nebo „Agressive Measures“. NEOCAESAR jsou naprosto dokonalým klonem svého předchůdce a jako důkaz určitě poslouží úplně nové debutní album „11:11“, které sbírá zasloužené ovace u fans i novinářů.



Sobota 30.9.2017 – Pardubice / Ponorka (+ Dysangelium)

Začátky všech koncertů jsou ve 20:00, resp. v 19:30 v Pardubicích, vstupné 250,- Kč

https://www.youtube.com/watch?v=P8fda535ypA https://www.metal-archives.com/bands/Neocaesar/3540424682 https://www.metal-archives.com/bands/Anthem/3540274272

Místo konání akce: RC Ponorka, Jiráskova 29, Pardubice
Datum začátku akce: 30. Září 2017 19:30
Datum ukončení akce: 30. Září 2017 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 50.0357N 15.782E

Případné změny si prověřte na webu akce Hypnos,Neocaesar,Anthem,Dysangelium

Jméno organizátora: RC Ponorka
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Alice Cooper 2024
Enteria Aréna, Pardubice
HABERA&TEAM – TOUR 100
Enteria Aréna, Pardubice
JELEN- KONCERT SVITAVY
areál před KC Fabrika, Svitavy
Alice Cooper 2024
Enteria Aréna, Pardubice