Ida Zalewska & Jakub Płużek Duo (Polsko)

Akce Zlín

Ida Zalewska & Jakub Płużek Duo (Polsko)
Koncerty
Zelenáčova Šopa original, Zlín
Další akce ve městě Zlín

Ida Zalewska & Jakub Płużek Duo (Polsko)

Jazz/Rock/Soul - Ida Zalewska & Kuba Pluźek (Polsko)

Ida Zalewska - zpěv, Jakub Pluźek - fenomenální pianista

Polská jazzová zpěvačka Ida Zalewska na sebe strhla pozornost v roce 2012 svým neobyčejně vydařeným albem „As Sung By Billie Holiday, kterým se směle vyrovnala takovým hvězdám, jež také vydaly albové pocty legendární černé zpěvačce, jako např. Cassandra Wison či Dee Dee Bridgewater. Před nedávnem jí vyšlo nové album „Storytelling", tentokrát víceméně autorské. Na CD najdete deset písní, z nichž většinu napsala sama zpěvačka a její dvorní pianista Jakub Pluźek. Ten patří k největším talentům nastupující polské jazzové generace.Ida Zalewska disponuje výrazným, osobitě sytým a tvárným hlasem, pohybujícím se mezi výrazivem černých bluesových zpěvaček a Joni Mitchell.

Vstupné: 160 Kč, v předprodeji 120 Kč
Předprodej od 6. 3. od 13 hodin

Ida Zalewska - zpěv, Jakub Pluźek - fenomenální pianista

Jazz/Rock/Soul - Ida Zalewska & Kuba Pluźek (Polsko)Ida Zalewska - zpěv, Jakub Pluźek - fenomenální pianistaPolská jazzová zpěvačka Ida Zalewska na sebe strhla pozornost v roce 2012 svým neobyčejně vydařeným albem „As Sung By Billie Holiday, kterým se směle vyrovnala takovým hvězdám, jež také vydaly albové pocty legendární černé zpěvačce, jako např. Cassandra Wison či Dee Dee Bridgewater. Před nedávnem jí vyšlo nové album „Storytelling", tentokrát víceméně autorské. Na CD najdete deset písní, z nichž většinu napsala sama zpěvačka a její dvorní pianista Jakub Pluźek. Ten patří k největším talentům nastupující polské jazzové generace.Ida Zalewska disponuje výrazným, osobitě sytým a tvárným hlasem, pohybujícím se mezi výrazivem černých bluesových zpěvaček a Joni Mitchell.pozornost v roce 2012 svým neobyčejně vydařeným albem „As Sung By Billie Holiday, kterým se směle vyrovnala takovým hvězdám, jež také vydaly albové pocty legendární černé zpěvačce, jako např. Cassandra Wison či Dee Dee Bridgewater. Před nedávnem jí vyšlo nové album „Storytelling", tentokrát víceméně autorské. Na CD najdete deset písní, z nichž většinu napsala sama zpěvačka a její dvorní pianista Jakub Pluźek. Ten patří k největším talentům nastupující polské jazzové generace.
Ida Zalewska disponuje výrazným, osobitě sytým a tvárným hlasem, pohybujícím se mezi výrazivem černých bluesových zpěvaček a Joni Mitchell.

Místo konání akce: Zelenáčova Šopa original, Dlouhá 111, Zlín
Datum začátku akce: 2. Dubna 2017 19:00
Datum ukončení akce: 2. Dubna 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2291N 17.6702E

Případné změny si prověřte na webu akce Ida Zalewska & Jakub Płużek Duo (Polsko)

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HABERA&TEAM – TOUR 100
Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín