Indietronica

Akce Praha

Indietronica
Koncerty
Rock Café Prague (Official), Praha
Další akce ve městě Praha

Indietronica @Rock Café

Hřejivé taneční beaty, hravé indie melodie a nostalgické syntetizátory. Indietronica přinese energii festivalových koncertů, kult kytarovek i vzpomínku na scénu 80. a 90. let! Svůj neutichající drive předvede indie-rock-popová kapela Sunflower Caravan a originální psychedelický pop představí skupina Ghost of You. O pestrý výběr písniček se postarají Neonstadt DJs.

Sunflower Caravan
je pražské trio, které je už po mnoho let známé z klubové scény a festivalů doma či na Slovensku. Její hudba je zážitek, který se těžce hledá u jiných interpretů. Pokud máte chuť na divoký pop, starý dobrý těžký rock’n’roll anebo neobyčejné spojení varhan a kytary, odpovědí je Sunflower Caravan. Kapela s nezaměnitelným drivem připravuje na rok 2017 nové album s názvem Corners, ze kterého nám dá ochutnat na Indietronice.

Ghost of You
je domácí kapela, v jejíž hudbě se prolínají křehké emoce s energií okamžiku. Doménou mladých hudebníků je psychedelický pop s kořeny v minimalismu, což přetavili i do svého debutového alba Glacier And The City. Ghost of You neznají jen domácí posluchači, podařilo se jim vystoupit i na Szigete, Mezinárodním filmovém festivale v Karlových Varech či v Rumunsku.

Neonstadt DJs
je čtveřice z dnes už legendární slovenské kapely Half White Half Blue, která za své krátké působení pravidelně koncertovala, festivalovala a podařilo se jí se podívat i na Západ. Kluci nám večer přinesou přehled toho, co se za poslední roky stalo na indie/alternative/club scéně. Jejich DJ sety dokáží vždy překvapit a jejich energie na pódiu je nezaměnitelná.

3. 2. (pátek)
Start: 21:00 hod.

Partneři: CityBee Prague, Kulturio, informuji, GoOut.cz, InfoDnes.cz - internetová reklama, práce, kulturní akce, zpravodajství, Vychytané.cz, AtlasCeska.cz

Místo konání akce: Rock Café Prague (Official), Národní třída 20, Praha 1, Praha
Datum začátku akce: 3. Února 2017 21:00
Datum ukončení akce: 4. Února 2017 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.082N 14.4187E

Případné změny si prověřte na webu akce Indietronica @Rock Café

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce