Indonésie

Akce Praha

Indonésie
Přednášky a kurzy
Langhans - Centrum Člověka v tísni, Praha
Další akce ve městě Praha

Indonésie

V pondělí 6. února v 19:30 proběhne v prostorách Langhans centra pátá ze série přednášek Kaleidoskop CCBC, tentokrát na téma Indonésie.
Indonésie je krajinou oplývající jedinečným přírodním bohatstvím. Na více než čtrnácti tisících ostrovech se nacházejí deštné pralesy, činné sopky, korálové útesy, oblasti s úžasnou biodiverzitou jak pod hladinou, tak nad ní.
Náš host Petr Vančura do Indonésie pravidelně jezdí a považuje ji za svůj druhý domov. Představí neziskovou organizaci green-books.org, která se v Indonésii snaží zvýšit povědomí o přírodě a udržitelném životním stylu vzděláváním dětí.
Druhý host František Příbrský promluví o trhu se zvířaty a o záchranných centrech v Indonésii. Na trzích viděl,
v jakém množství a v jakých podmínkách se nelegálně prodávají chráněné druhy zvířat, například ohrožených poloopic outloňů. Proto se rozhodl založit záchranný program „The Kukang Rescue Program“. Kukang je indonéské jméno outloně.

Kaleidoskop CCBC pořádá Česká koalice pro ochranu biodiverzity (CCBC), která se prostřednictvím přednášek snaží lidem přiblížit danou zemi očima cestovatelů, ochranářů a dobrovolníků, aby věděli, že se dá ve světě nejen cestovat, ale i bádat a pomáhat.

Místo konání akce: Langhans - Centrum Člověka v tísni, Vodičkova 707/37, Praha
Datum začátku akce: 6. Února 2017 19:30
Datum ukončení akce: 6. Února 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0816N 14.4249E

Případné změny si prověřte na webu akce Indonésie

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce