Intermed

Akce Prostějov

Intermed
Výstavy
Duha Prostějov, Prostějov
Další akce ve městě Prostějov

Intermed

Výstava INTERMED je společnou prezentací tří studentů Ateliéru INTERMÉDIA Fakulty umění Ostravské univerzity. Ateliér je pod vedením Petra Lysáčka. Na výstavě můžete sledovat jak jeho vedení ovlivnilo jejich tvorbu. Na výstavě se objeví široká škála technik - například i performance.

Barbora Jahodová (*1991)
Předchozí studium:
SŠ Obchodní Vsetín - Podnikání
Jazyková škola Lingua Zlín - Anglický jazyk

Ve své tvorbě se věnuji propojení umění s vědou, technikou, přírodou a psychologií. U uměleckého díla je pro mě důležitá interaktivita, zapojení samotného diváka do procesu. Nejčastěji užívaným mediem v mé tvorbě je video a interaktivní instalace.

Kristýna Kašparová (*1992)
Předchozí studium:
Gymnázium Mikulov

K umění přistupuji v poslední době trošku z jiné strany. Jako důležité se mi jeví následující: proces tvorby, přítomnost, otevřené vnímání, pozitivní sdělení a nekonečný potenciál. Můj současný pocit a pohled nejlépe charakterizuje citát z knihy Ùtěcha z ontologie Egona Bondyho :
"S dílem jako bez díla umíráme stejně."
Neomezuji se formami, ale pokud mám nějakou upřednostnit, není to určitě ta prodejná - ikdyž toto tvrzení je sporné. Existuje to i to. Důležité je dělat to, co nás naplňuje.

František Mucha (*1993)
Předchozí studium:
SUPŠ sklářská Valašské Meziříčí - Průmyslový design

Ve své tvorbě podléhám fascinaci materiály, vybranými barvami a momenty, jenž jsou tak trochu divné. Vytvářím si tak vlastní, nezaměnitelný rukopis objektů, který je tvořen umělými květinami, plasty a lepidly, bizarními předměty, transparentními barvami, přírodninami, kameny atd. V malbě pracuji stejně jako na objektech s bizarností momentu, jenž jsou každodenní, ale přesto podivné. Kakající psi, náhodné setkání, hospodské a kavárenské prostředí.

Místo konání akce: Duha Prostějov, Školní, Prostějov, Prostějov
Datum začátku akce: 5. Ledna 2017 17:00
Datum ukončení akce: 5. Ledna 2017 18:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.4733N 17.1105E

Případné změny si prověřte na webu akce Intermed

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce