International Christmas Festival

Akce Praha

International Christmas Festival
Festivaly
Hilton Prague, Praha
Další akce ve městě Praha

International Christmas Festival

První adventní neděli se v hotelu Hilton každoročně otevírá prestižní Mezinárodní vánoční festival, organizovaný diplomatickou komunitou v Praze, Diplomatic Spouses Association. Jednodenní prodejní festival nabízí kulturní přehlídku a variaci produktů typických pro více než 50 zemí, od oblečení, kosmetiky, suvenýrů, šperků a umění až po tradiční pokrmy a nápoje.
Vydejte se o adventu na cestu kolem světa a pořiďte sobě a blízkým originální dárky. Pomáhejte navíc dobré věci, prostředky získané ze vstupného a z prodeje na stáncích jsou přerozdělovány mezi české charitativní organizace.

Více informací o asociaci DSA a podpořených charitách můžete najít na http://www.dsaprague.org/.

---

The International Christmas Festival is a prestigious annual Advent event organized and coordinated by the Diplomatic Spouses Association at Hilton hotel. The festival offers 1000 m2 of entertainment and excellent shopping oportunities of products from more than 50 countries: clothing, cosmetics, fashion accessories, souvenirs, jewelry, handicrafts, arts, traditional food and beverages.
Do not miss this lively event, experience the whole world under one roof and buy unique presents for you, your family and friends. And, feel good about helping right cause as all the proceeds from the Festival are used for different charities in the Czech Republic.

More infomarmation about DSA and supported charities: http://www.dsaprague.org/.

Místo konání akce: Hilton Prague, Pobřežní 1, Praha
Vstupenky: http://www.dsaprague.org/
Datum začátku akce: 27. Listopadu 2016 10:00
Datum ukončení akce: 27. Listopadu 2016 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0933N 14.4397E

Případné změny si prověřte na webu akce International Christmas Festival

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce