ÍRÁN - dobrodrůžo s baťůžkem bez holek a chlastu

Akce Praha

ÍRÁN - dobrodrůžo s baťůžkem bez holek a chlastu
Přednášky a kurzy
Zázemí, Praha
Další akce ve městě Praha

ÍRÁN - dobrodrůžo s baťůžkem bez holek a chlastu

Ahojky, zlobísci,

teďka v lednu dorazily pohledy - cca po 10 měsících od odeslání, haha. Což nám připomnělo loňskej hurá vejlet s baťůžkama za Ahmadínedžádovým jaderným programem a tak se s Váma zase podělíme o selfíčka s tyčí a budeme říkat srandy, kterejm se možná smát nebudete, a taky uslyšíte srdceryvný příběhy, co se možná fakt staly.

Dozvíte se třeba jak se dává rozhovor do televize uprostřed tisícovýho davu slavícího výročí Islámský revoluce, zatímco za Vašima zádama na alegorickým voze souděj "Američany" se samopalama u hlavy a Vaše máma si přitom myslí, že jste furt na tý brigádě ve skladu na Letný a děláte nočky. Uslyšíte o trekování v horách Východního Ázerbájdžánu, rybaření v Kaspickým moři nebo o kadění na pláži při Perským zálivu. Dostanete i návod jak přežít dva tejdny mimo domov bez mámy a piva, přičemž v náprsních kapsách máte "jen" 65 milijonů v cashi...

K občerstvení v případě zájmu můžeme zajistit vařený ovčí mozky nebo vyuzený beranní hlavy. A protože Alláh ve tmě už nevidí, tak to spláchnem Jihlavou (jasně, jednáme s Pio Squad na áfter...ale spíš počítejte s jistotou v podobě chmelenýho Ježka)

Tak si udělějte cestu a pojďte se podívat na tu naši cestu. Páč příjemnější lidi než v Íránu sme ani v Africe nepoznali a příště do Teheránu jedete určitě Vy!

PS: chalani z ciest si vyhradzujú právo viesť prezentáciu bilingválne a tlmočník prítomný nebude

*Tóňa * *Jenda * *Peťo * *Míša *

Místo konání akce: Zázemí, Bartolomĕjská 13, Praha
Datum začátku akce: 7. Března 2017 19:48
Datum ukončení akce: 8. Března 2017 02:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0834N 14.4181E

Případné změny si prověřte na webu akce ÍRÁN - dobrodrůžo s baťůžkem bez holek a chlastu

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce