Islamismus, Blízký východ a Evropa

Akce Praha

Islamismus, Blízký východ a Evropa
Přednášky a kurzy
CEVRO Institut, Praha
Další akce ve městě Praha

Islamismus, Blízký východ a Evropa

Centrum transatlantických vztahů vysoké školy CEVRO Institut (PCTR) Vás zve na veřejnou přednášku Nomana Benotmana, prezidenta a výkonného člena představenstva v Quilliam, též bývalého džihádisty a spolupracovníka Usámy bin Ládina.

Akce se uskuteční ve čtvrtek 9. února od 17:00 hodin v atriu vysoké školy CEVRO Institut (Jungmannova 17, Praha 1). Přednášku s názvem „Islamismus, Blízký východ a Evropa: Očima bývalého džihádisty a spolupracovníka Usámy bin Ládina“ zahájí a následně bude moderovat prorektor pro zahraniční vztahy vysoké školy CEVRO Institut Tomáš Pojar.

Pracovním jazykem je angličtina. Tlumočení zajištěno. Z organizačních důvodů prosím o potvrzení účasti nejpozději do 8. února prostřednictvím formuláře na: http://cevroinstitut.cz/cs/akce/islamismus-blizky-vychod-a-evropa-ocima-byvaleho-dzihadisty-a-spolupracovnika-usamy-bin-ladina/.

Přednáška se uskuteční za laskavé podpory pana Petra Mothejla.

INFORMATION IN ENGLISH IS HERE: http://cevroinstitut.cz/en/action/islamism-the-middle-east-and-europe-through-the-eyes-of-former-jihadist-and-affiliate-of-osama-bin-laden/

Místo konání akce: CEVRO Institut, Jungmannova 17, Praha
Vstupenky: http://cevroinstitut.cz/cs/akce/islamismus-blizky-vychod-a-evropa-ocima-byvaleho-dzihadisty-a-spolupracovnika-usamy-bin-ladina/
Datum začátku akce: 9. Února 2017 17:00
Datum ukončení akce: 9. Února 2017 18:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0809N 14.4222E

Případné změny si prověřte na webu akce Islamismus, Blízký východ a Evropa

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce