Jak o Vánocích nevypustit duši

Akce Praha

Jak o Vánocích nevypustit duši
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Praha

Jak o Vánocích nevypustit duši

Vánoce – čas radosti, štěstí a klidu! Jak však mnozí z nás ví, toto období s sebou může přinášet i stres, úzkosti či deprese. Máme spoustu povinností, dny jsou krátké a studené a můžou se přehlížet problémy ve vztazích, „aby se nepokazily svátky“.
Máme pro vás připraveno pár tipů, jak ani o Vánocích nevypustit duši.
Pojďte se s námi zastavit a zamyslet nad tím, jak moc a proč se kolem Vánoc stresujeme. Pojmenujeme nejčastější důvody a zkusíme navrhnout funkční řešení. Naučíme vás, jak se zastavit, vydechnout, nadechnout a užít si vánoční atmosféru. Přestaňte na chvíli řešit vánoční úklid a nákupy a přijďte utužit své duševní zdraví na Staromák.
K dispozici bude jako vždy našich „7 zásad zdravé psychohygieny” nebo „Manuál pro blízké”, který radí, jak pomoci blízkému s psychickými obtížemi. Někdy je totiž právě období Vánoc dobou, kdy u některého ze svých blízkých můžete pozorovat příznaky duševní nepohody.

Rezervace zde:
bit.ly/Registrace_12-12-17
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Nevypusť duši je neziskovka, za kterou stojí tým mladých psychologů, neurovědců a studentů těchto oborů. Zároveň ji tvoří i psychiatričtí pacienti a lidé se zkušeností s duševním onemocněním v mladém věku. Šíříme fakta, boříme mýty, vzděláváme a pomáháme v oblasti duševního zdraví a psychických onemocnění. Vedeme úspěšnou kampaň na sociálních sítích, jejímž cílem je
zlepšení informovanosti Česka o duševním zdraví. Zdůrazňujeme důležitost prevence – radíme lidem, jak nevypustit duši, sdílíme osobní příběhy a podporujeme včasné vyhledání odborné pomoci při duševních obtížích.

Místo konání akce: Skautský institut na Staromáku, Staroměstské náměstí 4, Praha
Vstupenky: http://bit.ly/Registrace_12-12-17
Datum začátku akce: 12. Prosince 2017 19:00
Datum ukončení akce: 12. Prosince 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.087N 14.4206E

Případné změny si prověřte na webu akce Jak o Vánocích nevypustit duši

Jméno organizátora: Skautský institut na Staromáku
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce