Jarní stezka Polabím 44. ročník

Akce Libiš

Jarní stezka Polabím 44. ročník
Akce pro děti, Sportovní akce
Libiš - oficiální profil obce, Libiš
Další akce ve městě Libiš

Jarní stezka Polabím 44. ročník

KČT Neratovice pořádá a srdečně Vás zve na
44. ročník turistického pochodu a jízdy na kole

JARNÍ STEZKA POLABÍM

Termín: sobota 22. dubna 2017
Start: 07:00 – 10:00 Restaurace Skleník
Cíl: 11:00 – 17:00 Restaurace Skleník
Startovné: děti 15,-
dospělí 30,-
Odměna: diplom, odznak, dobrý pocit

TRASY PĚŠÍ:

10 km - Po vlastním značení Benešovou ulicí přes Kojetickou okolo tenisové haly přes potok k lesu a dále ke školce Dubínek, zde vpravo po zelené značce ke Kojeticím, obejdeme lom a po vlastním značení přes pole sejdeme k silnici Kostelec - Neratovice, po ní asi 100 m vlevo a u novostaveb vpravo, asi po 1 km odbočíme vlevo a cesta nás zavede pod zámek v lobkovicích a dále odtud do cíle.

18 km - Jako trasa 10 km ke školce Dubínek, zde po zelené vlevo do Lobkovic a dále podél Labe do Kostelce, zde přejdeme most a po pravém břehu Labe pokračujeme k železničnímu mostu do Mlékojed a dále do cíle.

21 km - Společně s trasou 18 km do Kostelce přes most, zde vpravo po červené asi 1 km ke zdymadlu, po žluté vlevo 1,5 km k modré značce, která nás dovede přes Kozly a Mlékojedy do cíle,

28 km - Jako všechny trasy k Dubínku, zde vlevo po zelené přes Lobkovice, Kostelec do Záryb k Labi, odtud vlevo po cyklostezce do Kostelce na červenou přes most a dále jako trasa 21 km ke zdymadlu, po žluté na modrou a do Neratovic.

Kontrola + občerstvení: u zámku Lobkovice

CYKLO TRASY:

35 km - Neratovice – Čakovičky - Mratín - Sluhy - Veliký Brázdim - Brandýs a odtud po cykloztezce podél Labe do Kostelce a dále do Neratovic

53 km - Neratovice – Kostelec - po cykloztezce do Čelákovic - přes lávku na druhý břeh - po modré vlevo do Káraného - k restauraci U Perusů a odtud silničkou do Sojovic, zde vlevo přes Podbrahy do Staré Boleslavi a přes Ovčáry a Tišice do Neratovic.

75 km - Neratovice – Kostelec - po cykloztezce do Čelákovic - Přerov nad Labem - Lysá - Stará Lysá - Předměřice - Kostelní Hlavno - Konětopy - Všetaty - Neratovice.

105 km - Neratovice – Kostelec - po cykloztezce do Čelákovic - Přerov nad Labem – Semice - Kersko - Hradiško - Sadská - Nymburk - Stratov - Lysá - Benátky - Mečeříš - Kostelní Hlavno - Dřísy - Ovčáry - Neratovice.

Pozn.: Dodržujte dopravní předpisy a používejte ochranné pomůcky ( přilba, brýle atd. ).

Místo konání akce: Libiš - oficiální profil obce, Libiš
Datum začátku akce: 22. Dubna 2017 07:00
Datum ukončení akce: 22. Dubna 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.2734N 14.5035E

Případné změny si prověřte na webu akce Jarní stezka Polabím 44. ročník

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce