Ježíšek v kampusu 2017

Akce Ústí nad Labem

Ježíšek v kampusu 2017
Akce pro děti
Web organizátora:
pf.ujep.cz
Další akce ve městě Ústí nad Labem

Ježíšek v kampusu 2017

Vážení přátelé,

rádi bychom Vás pozvali na společnou oslavu vánočních svátků, která se uskuteční v lobby nové budovy multifunkčního centra v kampusu Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem. Přijďte si s rodinami a s přáteli užít bohatý program, který připravujeme společně se školami a s našimi studenty učitelství.

Těšit se můžete na PESTRÝ HUDEBNÍ PROGRAM v podání dětských hudebních uskupení z regionálních mateřských, základních a základních uměleckých škol. Dětská vystoupení budou střídána našimi studentskými kapelami a vystoupí také fakultní vokální uskupení Schola Cantorum. Dětská vystoupení budou dokresleny vůní svařeného vína, grogu či kvalitní kávy přímo ze stylové kavárny Coffee Up. Samozřejmě nebudou chybět sladké dobroty a jiné občerstvení pro všechny přítomné.

Naše studentky z katedry výtvarné kultury si pro Vás a Vaše děti připravily TVOŘIVÉ WORKSHOPY, ve kterých si budete moci vyrobit jednoduché a vkusné sváteční dekorace. Workshopy budou otevřené v průběhu celé akce ZCELA ZDARMA.

Na místě bude probíhat VÝSTAVA JEDINEČNÝCH BETLÉMŮ, které vytvářely děti ve školách. Vystavené betlémy zde (v lobby multifunkčního centra v kampusu) bude možné vidět až do neděle 17. prosince 2017.

Těšíme se, že se s Vámi a s Vašimi blízkými u nás v univerzitním kampusu setkáme a za doprovodu vánočních melodií společně přivítáme svátky klidu, lásky a pohody.

Vaše PF UJEP

Místo konání akce: Pedagogická fakulta UJEP, České mládeže 8, Ústí nad Labem
Datum začátku akce: 13. Prosince 2017 14:00
Datum ukončení akce: 13. Prosince 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6656N 14.0224E

Případné změny si prověřte na webu akce Ježíšek v kampusu 2017

Jméno organizátora: Pedagogická fakulta UJEP
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
CIRKUSÁCKÁ POHÁDKA
Krušnohorské divadlo, Teplice
Dětský sportovní den a kulturní odpoledne
Venkovní areál DK Střelnice, Rumburk