Jistě pane premiére!

Akce Hodonín

Jistě pane premiére!
Divadlo, kino
Dům kultury Hodonín, Hodonín
Další akce ve městě Hodonín

Jistě pane premiére!

Antony Jay, Janathan Lynn
JISTĚ PANE PREMIÉRE!

Divadlo Bez zábradlí

Režie: Karel Heřmánek a Michal Pavlík
Hrají: Karel Heřmánek, Dana Morávková, Josef Carda, Karel Heřmánekjr., Petr Pospíchal, Stanislav Zindulka / LadislavŽupanič

Premiér Jim Hacker a tajemník Sir Humphrey Appleby jsou zpět! Autoři Jistě, pane ministře a Jistě, pane premiére, Antony Jay a Jonathan Lynn, napsali po třiceti letech od vysílání prvních dílů slavného „britcomu“ divadelní komedii. Ve Velké Británii láme od roku 2010 divácké rekordy a aspiruje na nejúspěšnější hru desetiletí. V satiře ostré jako žiletka, plné vtipných situací, řízných slovních smečů a přívalů nových hlášek jde opět o jedno: o politiku.
Vláda je v krizi a premiér Jim Hacker má problém. Je třeba zachránit před krachem zemi, Evropu, ale především svou pozici. Tajemník kabinetu Sir Humphrey Appleby má plán: Kumranistán. Našla se tam obrovská ložiska ropy a nabízejí možnost půjčky. Budou za to ale něco chtít. Má snad spása nakonec ztroskotat na neslušném návrhu ministra zahraničí Kumranistánu? Podaří se Jimu Hackerovi a jeho týmu vyřešit pochybnou situaci a vyhnout se kolapsu?

Vstupné: 390 Kč / 370 Kč / 350 Kč / 300 Kč

Předprodej vstupenek pokladna Domu kultury Horní Valy, Kino Svět Hodonín, Regionální centrum Hodonín, Info centrum města Hodonín nebo online prostřednictvím tlačítka vstupenky.

Změna programu vyhrazena

Místo konání akce: Dům kultury Hodonín, Horní Valy 3747/6, Hodonín
Vstupenky: http://www.dkhodonin.cz/incoming.aspx?mrsid=1&eventid=6757
Datum začátku akce: 4. Května 2017 19:00
Datum ukončení akce: 4. Května 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 48.8511N 17.1327E

Případné změny si prověřte na webu akce Jistě pane premiére!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov