Juggling party & B-Day

Akce Jablonec nad Nisou

Juggling party & B-Day
Zábava, párty
Další akce ve městě Jablonec nad Nisou

Juggling party & B-Day

Tak jako každý začátek roku, na Vás čeká i letos pořádný novoroční mejdlo! No a jak už je naším zvykem, nebude chybět ani žonglovačka. Máš tedy jedinečnou šanci protancovat střevíce a spálit tak nějakej ten bůček, kterej vyrašil po vánocích! Tak seber bratry, sestry, rodiče, babičky i dědy, nezapomeň na kámoše a dovlaj na naší JUGGLING PARTY, jejíž součástí bude také "skromná" narozeninová oslava jednoho z nás.

Těšit se můžeš na:
KATTYGYAL KENTA
TRICK SHARING
RENEGADE SHOW
VYSTOUPENÍ FIRESHOW JBC
DJs: NTO, UŠIS, KURE, PANKILLA

REGGAE // RAGGAJUNGLE // RAGGATEK // DNB // DUB

UŠIS
je zastupitelem a jedním ze zakladatelů Badtek Sound Systemu ze Severních Čech, který hraje převážně Raggajungle/Jungle/DNB a poslední dobou ho zaujal natolik Raggatek, který občas můžete od něj také slyšet.
Hraje převážně po boku NTO, se kterým vymetá většinu akcí a nějakou také občas zařídí.

https://www.badtekk23.org/
https://www.facebook.com/groups/218734360318/
https://soundcloud.com/djusis

NTO
David Jandoš aka DJ NTO (Nádoba na Tříděný Odpad) se narodil a stále žije na severu čech, kde se svým oldschoolovým přístupem k věci působí jako DJ a promotér již od roku 2002.
Svou djskou karieru začal na poli DnB. Hrával pouze na soukromých akcích pro své blízké, než si ho všimli kluci z Reverse System a přibrali ho pod svá křídla. V této crew pak působil až do roku 2006, kdy kvůli rozdílným názorům tuto crew opustil a spolu s pražskými DJs Protektikem a Scarfem založil vlastní sound system Flowtekk.
Tou dobou hrával převážně techstep a tekkno a pod hlavičkou Flowtekk pořádal jak indoor, tak outdoor akce. Tento styl hudby ho ale nenaplňoval tak, jak by si přál a proto v roce 2008 odešel i z této crew a hledal inspiraci někde jinde. Později roku 2008 se dal dohromady s lokálním scratchmasterem Shamanitoo a DJ Pyrotekkem a založil Beat-Eaterz Crew, ve které se začal věnovat raggajunglu, který mu přinesl dlouho chybějící naplnění.
2011 vstoupil společně s Shamanitoo do Jah Army, kde působí dodnes.
Za dobu svého působení vystoupil na bezpočtu akcí a festivalů po celé ČR a sám se pořádáním řady akcí společně s DJ Ušisem zasloužil o prozáření jinak šedého severu. Pokud chcete vidět a slyšet striktně vinylového dje při práci, je NTO vaší jasnou volbou.

https://www.facebook.com/JahArmySoundSystem
https://soundcloud.com/ntoweedman
https://www.facebook.com/NTO.Weedman/

KURE
u některých kuře (což ho trochu irituje:)) poprvé začal šmudlat vinyl kolem roku 2008. Připojil se do severočeské bandy Canabass sound. Jakožto milovník rychlejších a rovnějších beatů, byly jeho první desky spíše tvrdšího rázu. Postupně se však připojil ke kolegům a začal hrát i dnb a raggajungle. Avšak na tvrdší beaty nikdy nezanevřel, ba naopak, velice rád je kombinuje s lámanými. Canabass sound uspořádal na severu Čech několik desítek akcí. Působil i jako spoluorganizátor jeřmanických czarotekků, kde hoši valili lámané beaty do lidí ve vojenském stanu. Poslední větší akcí, kde se banda objevila pohromadě, byl czarotekk 2012. Společně s DMS a Trautenberk soundsystem si tam postavili stěnu. Od té doby už hybernují a nabírají síly do budoucna.
Kure tedy navštěvuje akce jako single DJ pod záštitou Canabass. V poslední době působí hlavně jako support pro žonglovací workshopy, kam si dotáhne noťas a kontroler, aby nemusel tahat "dvanácetdesítky", které má doma jen na mimořádné parties. Občas se objeví na nějaké jiné party.
Jeho oblíbenými styly jsou dub, steppas, raggajungle a tek.

https://www.mixcloud.com/kure-kurec%C3%AD/kure
https://soundcloud.com/kureci/

Místo konání akce: Woko klub, Podzimní 21, Jablonec nad Nisou
Vstupenky: http://www.fireshowjbc.cz/
Datum začátku akce: 21. Ledna 2017 18:00
Datum ukončení akce: 22. Ledna 2017 06:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.7277N 15.1766E

Případné změny si prověřte na webu akce Juggling party & B-Day

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
TECHTLE MECHTLE / "ALL INCLUSIVE BIBIONE"
Kulturní centrum Golf Semily, Semily
Jilemnice v pohybu
areál Kuvajt, Jilemnice
Hypnotizér
KD Blaník, Vlašim
Posedlí Dakarem
Dělnický dům, Odry
ÚSMĚVY ZDEŇKA TROŠKY
Kulturní Dům Petra Bezruče, Havířov
IVO ŠMOLDAS A HOSTÉ - TALK SHOW
Kongresové centrum ALDIS , Hradec Králové