K10 x The Chemistry Gallery: Lyube Petrov - vernisáž výstavy

Akce Praha

K10 x The Chemistry Gallery: Lyube Petrov - vernisáž výstavy
Výstavy
K10 Coworking, Praha
Další akce ve městě Praha

K10 x The Chemistry Gallery: Lyube Petrov - vernisáž výstavy

VERNISÁŽ VÝSTAVY LYUBE PETROVA "LEDY LÉDY"
(Scroll down for English)

6. 4. 2017 | 18:00 - 22:00 | K10 Coworking | Koperníkova 10, Praha 2

Srdečně Vás zveme na vernisáž výstavy obrazů Lyube Petrova “Ledy Lédy”, která se uskuteční ve čtvrtek 6. 4. v 18 hodin v jedinečných prostorách coworkingové vily K10 na pražských Vinohradech.
Výstava vznikla ve spolupráci s The Chemistry Gallery – mladou dynamickou institucí určenou pro prezentaci děl současných mladých umělců jak z České republiky, tak ze zahraničí.

O výstavě:

Lyube Petrov je bulharský umělec, který studoval na Fakultě výtvarných umění VUT v Brně. V České republice nalezl svůj nový domov a v současné době žije v Praze.

Lyube se ve své díle snaží transformovat příběh do něčeho zábavnějšího a zajímavějšího a vytvořit tak ve svém vizuálním ztvárnění zcela novou atmosféru. Jeho díla jsou charakteristická neskrývaným humorem, sarkasmem a prvky grotesky, citem pro detail každodenního života a zálibou v námětech, v nichž skutečnost nepozorovaně přechází v iluzi. Těmito nástroji vytváří alternativní realitu, která stírá rozdíl mezi minulostí a budoucností a kde se skutečnost snoubí se snem. Tato transformace vychází z autorova osobitého vnímání okolního světa stejně jako z jeho smyslu pro humor a pozitivního přístupu k životu.

O hudbu na vernisáži se postará JR.SchwinG

Těšíme se na setkání s Vámi,

K10 Coworking a The Chemistry Gallery.

//EN

We are cordially inviting you to the art exhibition preview of paintings by Lyube Petrov “Ledy Lédy”, which will take place on Thursday, April 6th, 6pm at K10 Coworking in Vinohrady, Prague.
The exhibition is a collaboration of K10 and The Chemistry Gallery, a young dynamic institution dedicated to presenting artwork by young contemporary artists from the Czech Republic and beyond.

About the exhibition:

Lyube Petrov is a Bulgarian artist who studied at the Faculty of Fine Arts, University of Technology in Brno. He has found his new home in the Czech Republic and is currently living in Prague.

In his work, Luybe is trying to turn the story into something more amusing and interesting and to create a whole new atmosphere in the visual image. With undisguised humor, sarcasm and grotesque, an eye for the small things in everyday life, fondness for topics that blur the line between reality and illusion, and creation of an alternative realm where past and future, reality and fantasy become one. This transformation draws upon his own understanding of the surrounding world as well as his sense of humor and positive outlook. By transforming this information Lyube am looking to convey a new sense of reality to the public.

Music at the event: JR.SchwinG

We are looking forward to welcoming you to K10,

K10 Coworking and The Chemistry Gallery.

Místo konání akce: K10 Coworking, Koperníkova 10, Praha
Datum začátku akce: 6. Dubna 2017 18:00
Datum ukončení akce: 6. Dubna 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0699N 14.4421E

Případné změny si prověřte na webu akce K10 x The Chemistry Gallery: Lyube Petrov - vernisáž výstavy

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce