KABARET HRDOBCI

Akce Ostrava

Koncerty
Další akce ve městě Ostrava

KABARET HRDOBCI

Tvůrčí skupina Hrdobci uvádí další speciální kabaret, ve kterém se Vám představí řada hostů v žánrově širokém spektru výstupů od tance, zpěvu, stand-up, akrobacie a mnoho dalšího. Těšit se můžete na řádně proválený večer plný pověstných Hrdobčích taškařic. Válíš málo? My ne!

Účast na kabaretu přislíbili:

Lukáš Pavlásek – herec, spisovatel, skladatel a stand-up komik, známý z pořadu Na stojáka, ve kterém vystupuje od roku 2005. Na svém kontě má také dva vlastní celovečerní standupové speciály – Kdo nepláče není Čech a Planeta slepic. Od roku 2015 můžete jeho výstupy vidět v pořadu Comedy club na stanici Prima Comedy Central. Do širšího povědomí Lukáš vstoupil v roce 2012 rolí v reklamách mobilního operátora, kde se představil jako legendární Tydýt. Rovněž hrál v seriálu Na vodě či pohádce Zakleté pírko. V roce 2015 pak obsadil třetí místo v taneční soutěži Stardance. Kromě toho napsal také devět knih pro děti a dospělé nebo texty k písním Davida Kollera či skupiny Alkehol.

Lucie Rybníkářová a Martin Pančocha – členka souboru Městského divadla Zlín a zpěvačka, která svými šansonovými písněmi doprovází spolu s klavíristou Martinem Pančochou představení známé divadelní skupiny Tři tygři.

Alžběta Moravcová – profesionální akrobatka a lektorka, jejíž specialitou je především akrobacie na závěsných kruzích. Rovněž se ale věnuje i dalším druhům akrobacie, např. ve spirále, řetězech nebo kostce, pole dance či chairdance. Mezi její největší úspěchy pak patří tituly vicemistryně Evropy v kategorii doubles 2014 a vicemistryně světa v kategorii doubles 2014. Bětka je rovněž dvojnásobná mistryně ČR v kategoriích profesional a doubles.

Další hosté budou odtajněni už brzy!

19:00

Vstupné: OD 499 KČ

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
G4 Jelen & JFO
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava
K4 Smetanovo trio
Kino Vesmír, Ostrava
M4 Smetanova Libuše II
Divadlo Jiřího Myrona, Ostrava