Kanada + Aljaška Nadivoko stopem mezi medvědy a rednecky

Akce Brno

Kanada + Aljaška Nadivoko stopem mezi medvědy a rednecky
Přednášky a kurzy
Klub cestovatelů BRNO, Brno
Další akce ve městě Brno

Kanada + Aljaška Nadivoko stopem mezi medvědy a rednecky

Úžasná Aljaška, perla USA, k tomu grandiózní Kanada. Vše v neuvěřitelných fotografiích. Toto si prostě nesmíte nechat ujít :)

24. dubna (po) - KANADA+ALJAŠKA NADIVOKO stopem mezi medvědy a rednecky (18:30, Andrea Kakulidu, 50,-)

REZERVACE SILNĚ DOPORUČENA!!! (FB, tel., email)

Vydejte se na nízkorozpočtovou tříměsíční cestu z kanadského Vancouveru na Aljašku a zpět. Pojedeme stopem, budeme nocovat ve stanu, vařit v ešusu na ohni, mýt se v jezerech, která sotva rozmrzla, a žít z toho, co se do krosny vejde a záda unesou. Cestou na sever rychle ubývá civilizace, květnového počasí i noční tmy. Užíváme si absolutní
svobody v nádherné přírodě. Kocháme se horami, tyrkysovými jezery, ledovci, hustými deštnými lesy a dokonce stihneme i polární záři. Nikdy nevíme, co přinese další den. Plán se mění z hodiny na hodinu podle okolností. Místní lidé jsou až neuvěřitelně přátelští a tak jsme často zvaní na večeři nebo i nocleh k nim domů. Právě jim vděčíme za ty nejlepší zážitky. Svezeme se v kabině obřího náklaďáku, v karavanu, na korbě pick-upu, i školním autobusem. Kromě mnoha jednodenních výšlapů dojdeme k autobusu Chrise McCandlesse na Stampede trailu a projdeme průsmyk Chilkoot posetý artefakty z dob zlaté horečky. Sjedeme kus řeky Yukon a pobřeží Sunshine Coast, půjdeme lovit kraby a škeble, prohřejeme se v termálních pramenech Liard Hot Springs, přichomýtneme se na různé akce a taky na festival Pemberton.

Místo konání akce: Klub cestovatelů BRNO, Veleslavínova 14, Brno
Datum začátku akce: 24. Dubna 2017 18:30
Datum ukončení akce: 24. Dubna 2017 21:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.2206N 16.5972E

Případné změny si prověřte na webu akce Kanada + Aljaška Nadivoko stopem mezi medvědy a rednecky

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce