Kinomix uvádí: Temný rytíř

Akce Brno

Kinomix uvádí: Temný rytíř
Divadlo, kino
Univerzitní kino Scala, Brno
Další akce ve městě Brno

Kinomix uvádí: Temný rytíř

Druhý díl temné Nolanovy ságy o netopýřím muži zastihne Gotham city při nástupu nového mafiánského bosse Sala Maroniho a podivného psychopata Jokera, za jehož ztvárnění získal Oscara Heath Ledger. Batmanův boj se zločinem se stává čím dál riskantnější, a proto se spojí s poručíkem Jimem Gordonema a Harvey Dentem, právníkem odhodlaným bojovat zejména proti mafiánům ovládajícím podsvětí města. Do tohoto boje však nečekaně zasáhne Joker, vtipálek s prořízlou tváří , který má tentokrát v plánu Batmanovi dokázat, že slova Gotham a mír nikdy nebudou stát v jedné větě vedle sebe.

Temný rytíř je v pořadí již třetí projekcí studentského projektu Kinomix, jehož hlavním cílem je představit možnosti propojení filmového a komiksového média. Proto v programu nemůže být opomenouta hlavní linii komiksových adaptací, tedy superhrdinské filmy od Marvelu a DC, kterých vychází během posledních let každý rok hned několik.

Navíc se můžete těšit i na odborný úvod na téma Joker aneb Anatomie správného padoucha kterého se ujme Mgr. Ondřej Král, moderátor rozhlasového pořadu Komiksové bubliny

Místo konání akce: Univerzitní kino Scala, Moravské náměstí 3, Brno
Datum začátku akce: 14. Března 2017 20:30
Datum ukončení akce: 14. Března 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1974N 16.6081E

Případné změny si prověřte na webu akce Kinomix uvádí: Temný rytíř

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov