KISSIN' DYNAMITE

Akce Praha

KISSIN' DYNAMITE
Koncerty
Rock Klub Nová Chmelnice, Praha
Další akce ve městě Praha

KISSIN' DYNAMITE

KISSIN’ DYNAMITE chystají nové album a vyráží na turné – těšte se na pražský koncert!

Velká naděje německé hard'n'heavy scény v současné intenzivně pracuje na novém albu. Poslední album »Megalomania« sklidilo velký úspěch a na nové se můžeme těšit již v průběhu léta. Navzdory skutečnosti, že jsou všichni členové ve věku okolo dvaceti let, jejich kariéra trvá bez mála deset let a díky tomu se řadí mezi nejmladší rockmetalovou kapelu s mezinárodními úspěchy. Tento rok vyráží k příležitosti vydání nového alba na turné se zastávkami v rodném Německu, Švýcarsku, Rakousku, Ukrajině a České republice!

Těšte se na jediné představení novinkové desky u nás a to 11. listopadu v klubu Nová Chmelnice v Praze. Tak buďte u toho, čeká na vás vzrušující a energická show! Kluci to s vámi pořádně rozjedou! Jinak se v tomto roce pochopitelně můžete setkat i na vizovickém Masters of Rock!

Vstupenky si zakupte na www.mastersofrock.cz a v předprodejích TicketPortal, TicketPro a TicketArt. A pozor! Zaváděcí cena 550 Kč je platná pouze do 1. září!
________________________________________________

KISSIN' DYNAMITE preparing a new album and going on tour - look forward to the concert in Prague!

This great hope hard'n'heavy German scene is currently working intensively on a new album. Last album »Megalomania« was a great success and we look forward to a new piece during the summer. Despite the fact, that all musicians are only in the beginning of their 20s, they look back on an almost 10 years lasting career and so rank among the youngest rockbands with international success.From the end of october, it leads them through ten german cities as well as through places in Czech Republic, Switzerland and Austria. More shows for Europe and Ukraine are in progress of planning.
KISSIN' DYNAMITE - Stay tuned for a single performance in CZ with novelty album - November 11 in club Nova Chmelnice, Prague. So be there, exciting and energetic show waiting for you! Otherwise, this year, of course, you can also meet at Masters of Rock!

Místo konání akce: Rock Klub Nová Chmelnice - Official, Koněvova 2597/219, Praha
Vstupenky: http://www.akcenaprani.cz/detail/387-kissin-dynamite
Datum začátku akce: 11. Listopadu 2016 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0924N 14.4892E

Případné změny si prověřte na webu akce KISSIN' DYNAMITE

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
CHINASKI 30
O2 arena, Praha
CHINASKI 30
O2 arena, Praha
FREDDIE - CONCERT SHOW 22.06.2024
Divadlo Radka Brzobohatého, Praha