Koncert pro Rael

Akce Praha

Koncert pro Rael
Koncerty
Web organizátora:
skolkaprorael.cz
Další akce ve městě Praha

Koncert pro Rael

Vážení a milí příznivci Rael,

je nám velkou ctí a radostí Vás pozvat na první benefiční Koncert pro Rael.

Ten se uskuteční v neděli 28. 1. 2018 od 18:00 v Divadle ABC. Již nyní máte možnost zakoupit si vstupenky na webových stránkách divadla (odkaz najedete v hlavičce události) či na poklanách samotného divadla.

Čeká Vás večer plný programu, kterým Vás provede česká herečka Sandra Pogodová. A veřte, že se rozhodně nudit nebudete. Co všechno se bude dít Vám napoví plakát a zbytek se dozvíte v průběhu času zde v události.

Hlavního hosta večera Vám představíme až časem, abyste se měli na co těšit!

Moc se na Vás všechny těšíme a věříme, že se divadlo naplní a v únoru tak budeme moci začít stavět samotnou budovu školky :-)

Mějte se krásně a uvidíme se v divadle,

tým Rael.



O projektu a koncertu:

"Rael je holčička, kterou Honza, David a Šárka poznali v Keni a oblíbili si ji. Rael měla těžké dětství, a proto teď vyrůstá v dětském domově. S nepříznivým osudem se ale pere a bojuje."

Školka pro Rael je pak projekt českých studentů, kteří se rozhodli postavit školku v Keni v oblasti Unga u Viktoriina jezera. Pomocí drobných sponzorů a přednášek o Africe po celé České republice vybíráme finance na stavbu. Již nyní jsou na pozemku vybudované základy a proto, abychom mohli postavit hlavní budovu, rozhodli jsme se uspořádat koncert!

Benefiční koncert pro Rael Vám nabídne bohatý program od zpívání až po ukázku afrických tanců a bubnování. Představí se vám například milá slovenská dvojčata TBeeGirls nebo to nejlepší z galakoncertu Já půjdu dál. Na podporu projektu bude vytvořen i nástěnný kalendář z fotek, které jsme zachytili, když jsme Afriku navštívili naposledy. V průběhu koncertu projde křestem a Vy si tak budete moci odnést krásnou památku, která Vás bude doprovázet celý rok 2018. Chybět nebude ani výstava afrických obrazů a fotek organizátorky Šárky či charitativní prodej afrických předmětů. Celým večerem Vás provede česká herečka Sandra Pogodová.

Délka představení 150 minu. Délka přestávky 30 minut.

Místo konání akce: Městská divadla pražská (City Theatres of Prague), Vodičkova 28, Praha
Vstupenky: http://www.mestskadivadlaprazska.cz/inscenace/325/365/koncert-pro-rael/
Datum začátku akce: 28. Ledna 2018 18:00
Datum ukončení akce: 28. Ledna 2018 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0807N 14.4243E

Případné změny si prověřte na webu akce Koncert pro Rael

Jméno organizátora: Školka pro Rael
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce