Koncert Romana Dragouna na vinařství Sonberk

Akce Popice

Koncert Romana Dragouna na vinařství Sonberk
Koncerty
Další akce ve městě Popice

Koncert Romana Dragouna na vinařství Sonberk: neděle 2.7. 19:00

Sonberské (ne)vinné kulturní léto 2017 - to je již II. ročník letních koncertů na vinařství Sonberk. Přijďte si - se sklenkou vína a západem slunce na Pálavě - vychutnat sérii nedělních hudebních večerů s Vašimi oblíbenými interprety a hudebními styly. Začátek vždy v 19:00, vstupenky rezervujte předem na sonberk@sonberk.cz, online prodej připravujeme.

První červencovou neděli (2.7.2017) v 19:00 zahájíme na Sonberku naše festivalové léto melodickými klavírními tóny s prvky jazzu, funky a rocku:

" Bůh tady byl, smál se a pil, " zpívá v písni Poslední ráno česká rocková legenda Roman Dragoun - zpěvák, skladatel a klávesista - a my se nemůžeme ubránit pocitu, že zpívá o Sonberku :-)

Přijďte si užít Romanův koncert pro vnímavé posluchače, který Vám svým stylem připomene Stinga, Phila Collinse či Stevieho Wondera.

Písecký rodák Roman Dragoun působí na české hudební scéně od poloviny 70. let. Svůj part odehrál ve skupinách Regenerace, Progres 2, Futurum či Stromboli Michala Pavlíčka. V roce 1996 vydal svůj první sólový album "Stín mý krve" a zpíval titulní roli v muzikálu Jesus Christ Superstar. Druhé sólové album Slunci blíž vydal v roce 2000. Na muzikál navázal v roku 2001 v Českých Budějovicích hrou se zpěvy Apokalypsa. Spolupracoval s Bárou Basikovou, Leonou Machálkovou či Lucií Bílou, se kterou nazpíval Oratorium k poctě sv. Vojtěcha při příležitosti návštěvy Papeže Jana Pavla II. Jeho další albumy jsou Samota, Otlučená srdce nebo Andělé ve studiu.
Dlouhodobě žije v Brně. Více info: www.romandragoun.cz

Místo konání akce: Vinařství SONBERK, Sonberk 393, Popice
Datum začátku akce: 2. Července 2017 19:00
Datum ukončení akce: 2. Července 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 48.9276N 16.6935E

Případné změny si prověřte na webu akce Koncert Romana Dragouna na vinařství Sonberk: neděle 2.7. 19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce