Koncert: Tata Bojs akusticky!

Akce Brno

Koncert: Tata Bojs akusticky!
Koncerty
Národní divadlo Brno, Brno
Další akce ve městě Brno

Koncert: Tata Bojs akusticky!

Další akustický koncert proběhne v Mahenově divadle v neděli 5.2.2017, a to v podání oblíbené skupiny Tata Bojs. Začínáme od 19 hodin!

Tato česká alternativní hudební skupina vznikla v roce 1988. Zakládajícími členy byli Marek Huňát neboli Mardoša (basa) a Milan Cais (zpěv, bicí, klávesy, basa, kytara). Ve stálé sestavě hrají i Vladimír Bár (kytara, basa), Dušan Neuwerth (kytara, basa) a Jiří Hradil (klávesy).

Jako stálý host působila ve skupině, mezi roky 1999 a 2007, Klára Nemravová, která zpívala v mnoha skladbách Tata Bojs. Skupina se dočkala kontraktu s velkou nahrávací společností Warner Brothers, u které vydali v roce 2000 přelomové album Futuretro, v němž použili postupů moderní taneční hudby. V albu se míchá mnoho hudebních žánrů. Po jeho vydání se Tata Bojs dostalo do širšího povědomí veřejnosti. Mezi další vydané alba je nutno zmínit přelomové Biorytmy, se kterým se již definitivně zařadili mezi tuzemskou špičku. Tata Bojs obdrželi v roce 2004 čtyři Zlaté anděly za své Nanoalbum. Průvodcem je pes-robot Hal, který vysvětluje zákonitosti Nanosvěta a veškeré dění. Album bylo hned po vydání na čele albového žebříčku IFPI (Mezinárodní federace hudebního průmyslu).

Více informací k této hudební skupině naleznete na jejich oficiálních webových stránkách: www.tatabojs.cz.

Bližší informace k danému akustickému koncertu Vám zde upřesníme během podzimu 2016.

Místo konání akce: Národní divadlo Brno, Dvořákova 11, Brno
Vstupenky: http://www.ndbrno.cz/5-2-2017-tata-bojs-akusticky
Datum začátku akce: 5. Února 2017 19:00
Datum ukončení akce: 5. Února 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1965N 16.6129E

Případné změny si prověřte na webu akce Koncert: Tata Bojs akusticky!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce