Koncert Tomáš Kočko & Orchestr na vinařství Sonberk 2017

Akce Popice

Koncert Tomáš Kočko & Orchestr na vinařství Sonberk 2017
Koncerty, Víno Pivo
Web organizátora:
www.sonberk.cz
Další akce ve městě Popice

Koncert Tomáš Kočko & Orchestr na vinařství Sonberk 9.7. 19:00

Sonberské (ne)vinné kulturní léto 2017 - to je již II. ročník letních koncertů na vinařství Sonberk. Přijďte si - se sklenkou vína a západem slunce na Pálavě - vychutnat sérii nedělních hudebních večerů s Vašimi oblíbenými interprety a hudebními styly. Začátek vždy v 19:00, vstupenky rezervujte předem na sonberk@sonberk.cz. Online předprodej připravujeme.

Druhou červencovou neděli (9.7.2017) od 19:00 zazní sonberským vinohradem tóny world music inspirované moravskou lidovou hudbou v podání Tomáše Kočka & ORCHESTRU. Co víc než cimbál poučený rockem a jazzem bychom si na Sonberku mohli přát? ;-)

Tomáš Kočko (*1972 Frýdek-Místek) je moravský písničkář, zpěvák, skladatel, aranžér a badatel v oblasti původní moravské a slovanské umělecké tvorby. Známý je také na poli muzikálové režie (Jesus Christ Superstar, Lazebník Sevillský) nebo jako muzikálový herec (Jesus Christ Superstar, Hair, West Side Story).

Tomáš Kočko je se svou skupinou držitelem dvou cen Anděl za album roku, alba Poplór a aktuální Velesu bodovala v prestižní TOP 20 World Music Charts Europe, kolekce skladeb Do kamene tesané aneb Ondráš se stala předobrazem polského divadelního představení Ondraszek – pan Łysej Góry. Tomáš Kočko & ORCHESTR pravidelně koncertují nejen v tuzemsku, ale i v zahraničí a prezentují pestrou fúzi žánrů pevně ukotvenou v odkazu moravské tradiční hudby.

Více info: www.kocko.cz

Místo konání akce: Vinařství SONBERK, Sonberk 393, Popice
Datum začátku akce: 9. Července 2017 19:00
Datum ukončení akce: 9. Července 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 48.9276N 16.6935E

Případné změny si prověřte na webu akce Koncert Tomáš Kočko & Orchestr na vinařství Sonberk 9.7. 19:00

Jméno organizátora: Vinařství SONBERK
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce