Korben Dallas ve Stromovce

Akce Praha

Korben Dallas ve Stromovce
Festivaly, Koncerty
Další akce ve městě Praha

Korben Dallas ve Stromovce

Výjimeční interpreti, netradiční setkávání a příjemná atmosféra. Už pátou sezónu pro vás připravujeme program v Tiskárně na Vzduchu. A na letošní koncertní linii se opravdu těšíme. V červenci jsme pozvali na naše pódium to nejlepší ze slovenské hudební scény - Korben Dallas.

Charismatická slovenská kapela Korben Dallas zahraje v netradičním prostředí – pod korunami stromů a na čerstvém Vzduchu. Kluby a velké festivaly, na kterých se pravidelně objevují (Pohoda, Grape, Colors of Ostrava) vymění za intimní atmosféru Tiskárny na Vzduchu. Přijďte si poslechnout naživo kapelu, jejíž album Stredovek se stalo nejhranější album slovenského iTunes a Spotify!

Korben Dallas působí na scéně od roku 2010 a na svém kontě má 4 alba. Hned jejich debutové album Pekné cesty bylo nominováno na Radio_Head Awards v kategorii album roku - cena kritiků. Mimo jiné odehráli sérii koncertů s kapelou Zrní a úspěšným se stal i jejich singl „Spolu“ z alba Banská Bystrica, který nahráli s Janou Kirschner.

♫ http://bandzone.cz/korbenband

Nezaměnitelný hlas zpěváka Juraja Benetina a především nevšedně všední texty v podání Juraje Benetina, Lukáše Fily, Ozo Guttlera, feat. Luboslav Petruška už 7. července na Vzduchu!

Prvních 100 ks vstupenek exkluzivně v předprodeji GoOut.cz za 290 Kč: https://goout.net/cs/listky/korben-dallas/hofb/

Místo konání akce: Tiskárna na Vzduchu, Areál Výstaviště 67, Praha
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/korben-dallas/hofb/
Datum začátku akce: 7. Července 2017 21:00
Datum ukončení akce: 7. Července 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1051N 14.4289E

Případné změny si prověřte na webu akce Korben Dallas ve Stromovce

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce