Krajské slavnosti a Den otevřených dveří na kraji

Akce Liberec

Krajské slavnosti a Den otevřených dveří na kraji
Akce pro děti, Kultura
Další akce ve městě Liberec

Krajské slavnosti a Den otevřených dveří na kraji

VSTUP VOLNÝ

18:00 TĚLA
19:30 JAKUB DĚKAN BAND
21:00 HODINY

MACH A ŠEBESTOVÁ V PARKU U KRAJE
REGIONÁLNÍ TRŽNICE
KAVÁRNA NA VYHLÍDCE V 17. PATŘE

V budově Krajského úřadu a jejím okolí bude připraven celodenní program pro všechny věkové kategorie. V 10 hodin zahájí dopolední program na venkovním podiu mladá talentovaná zpěvačka Míša Mervartová, která vystupuje v muzikálu Alenka v kraji zázraků. Následovat bude pěvecká soutěž mateřských školek. Čas od 12 do 14 hodin bude věnován seniorům. Vystoupí soubor Matylda a Tylda a k vidění budou tance České besedy. Pro seniory je také připraven kvíz s poznáváním dávno neexistujících míst Libereckého kraje. V 14:30 hodin vystoupí hudební skupina ZUŠ Jabloňová z Liberce. O hodinu později odkryje taje fyziky a chemie Science show IQ Landia. V 16 hodin předvede své umění taneční skupina TAKT Liberec, kterou vystřídá pěvecký sbor Severáček.

Prostor parku vedle sídla kraje bude věnován dětem. Kromě 12 metrové nafukovací závodní dráhy bude na děti čekat Mach a Šebestová. Pod vedením zkušených animátorů budou děti plnit různé úkoly spojené s krásami Libereckého kraje. Po celý den si návštěvníci budou moci zakoupit dobroty a produkty regionálních výrobců Libereckého kraje.

Samotná budova Krajského úřadu Libereckého kraje bude zpřístupněna od 10 do 18 hodin. Návštěvníci se mohou podívat do kanceláří členů Rady LK či si prohlédnout sál, kde jedná Zastupitelstvo LK nebo se projet netradičním výtahem Páternoster. V multimediálním sále budou připraveny tvůrčí dílny krajských muzeí a galerií a v provozu bude také oblíbená kavárna na vyhlídce v 17. patře budovy kraje.

Místo konání akce: Liberecký kraj, U Jezu 642/2a, Světlá pod Ještědem
Datum začátku akce: 16. Června 2017 10:00
Datum ukončení akce: 16. Června 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 

Případné změny si prověřte na webu akce Krajské slavnosti a Den otevřených dveří na kraji

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub