Krampus show Příbram 2016

Akce Příbram

Krampus show Příbram 2016
Koncerty, Zábava, párty
Příbram - oficiální stránky města, Příbram
Další akce ve městě Příbram

Krampus show Příbram 2016

Krampus show Příbram 2016

Už se bojíte? Už se těšíte? Ano, máte ČEHO se bát a máte NA CO se těšit! Do města poprvé v jeho historii vtrhne stádo čertů! V průvodu vyrazí od Q-klubu ulicí Osvobození směrem k náměstí 17. listopadu.

Bude to strašidelná a divoká show se vším všudy! Ďábelský průvod šesti desítek Krampusů ověšených kravskými zvony, řinčení řetezů, ďábelská hudba a chrlení bengálských ohňů… To vše a mnohem víc zažijete 1. prosince od 17 hodin v Příbrami. Ulice Osvobození bude ozvučena tak, aby se tento prosincový podvečer pro každého stal nezapomenutelných zážitkem.

Až průvod dorazí před příbramský aquapark, zábava bude na tomto místě pokračovat dál! Od 17,50 hodin ďábelskou atmosféru umocní OHŇOSTROJ a od 18 hodin na pódiu vystoupí čertovsky skvělá kapela ŠPEJBL'S HELPRS. Po cca hodinovém koncertu můžete pokračovat na náměstí 17. listopadu, kde lze strávit zbytek podvečera na vánočních trzích při nákupech a svařáčku.

Ulice Osvobození bude z důvodu konání této akce uzavřena, ohňostroj a koncert můžete zhlédnout v prostoru před aquaparkem.

Místo konání akce: Příbram - oficiální stránky města, Tyršova 108, Příbram
Datum začátku akce: 1. Prosince 2016 17:00
Datum ukončení akce: 1. Prosince 2016 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.6892N 14.0107E

Případné změny si prověřte na webu akce Krampus show Příbram 2016

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
NAZARETH - ŽLUTÝ PES - MICHAL ŠINDELÁŘ
Přírodní amfiteátr Konopiště, Benešov
CAVEMAN
KD Vltava, Kralupy nad Vltavou