Křest sbírky básní Temné noci duše

Akce Brno

Křest sbírky básní Temné noci duše
Kultura
Další akce ve městě Brno

Křest sbírky básní Temné noci duše

Autorské čtení k vydání sbírky básní Temné noci duše a úsvity z nich plynoucí od Květy Oakland s doprovodem písní od Toma Oaklanda

Květa Oakland
Píše od té doby, co to umí. Miluje čtení, přírodu, čas strávený s přáteli a chvíle inspirace. Absolvovala literárně-dramatické gymnázium a poté vystudovala žurnalistiku. Svět novinářů jí připomněl, že se chtěla stát spisovatelkou. Sebrala tak všechnu odvahu a rozhodla se vytáhnout básně, povídky a další kousky, které schovávala před světem.

Sbírka Temné noci duše a úsvity z nich plynoucí je prvním krokem. Nachází se v ní ty nejlepší básně z let 2009 – 2013. Vypráví o cestě do nitra a jeho odrazech ve světě kolem. „Poezie je pro mě bránou do světa emocí a obrazů, do podvědomí. Tahle sbírka zachycuje proces hledání, kdo vlastně jsme,“ říká Květa.
Temné noci duše… vychází jako elektronická kniha, bude k dostání na www.kvetaoakland.cz. Kromě básní v ní najdete také tři krátké příběhy a autorské fotografie, které dokreslují to, co slova neřeknou.
Ty si po domluvě můžete zakoupit také jako obrazy.

+++

Večer autorského čtení doplní zvuky kytary a hlasu Toma Oaklanda. Jeho písně o lásce a někdy o plyšácích dávají Květiným básním další rozměr. Nakouknete do světa Oaklandů víc, než bylo kdy možné. Nechejte se unést naší láskou ke tvoření a veselým chvílím v dobré společnosti , které se můžete ve čtvrtek 25.5. stát součástí.

Místo konání akce: Kavárna Anděl, Gorkého 34, Brno
Datum začátku akce: 25. Května 2017 20:00
Datum ukončení akce: 25. Května 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1996N 16.5955E

Případné změny si prověřte na webu akce Křest sbírky básní Temné noci duše

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
G4 Jelen & JFO II
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava
M4 Smetanova Libuše II
Divadlo Jiřího Myrona, Ostrava
Smrtijedský ples
Na chobotě 125/2b, Praha, Praha