Krucipüsk

Akce Karlovy Vary

Krucipüsk
Koncerty
Další akce ve městě Karlovy Vary

Krucipüsk

Milý milovníci hutných kytarových riffů a nesmrtelných groovů - Krucipüsk se po velmi úspěšné letní festivalové sezoně 2018, v nové /a jako vždy výtečné/ sestavě Tomáš Hajíček sr. (zpěv), Tomáš Hajíček jr. (bicí), Matěj Čerchmant (kytara) a Pepe Hamster (basa) na Vás chystají na svém podzimním turné 2018.
Společně s předkapelou Projekt Parabelum, která vydává své nové CD, Krucipüsk navštíví Čechy a Moravu s koncertním programem složeným z nezapomenutelných hitů jako Druide, Láska je kurva, Aeronehet, Krucipüsk, La Muerte, Cirkus dneska nebude a dalších, doplněných o nové písně z 11. studiového alba (2017) "Sine Amore Nihil" (Bez lásky není nic). Aby byl dojem z koncertů ještě mocnější, povolal leader kapely Tomáš Hajíček sr. na turné navíc doprovodnou dechovou sekci (saxofon, pozoun, trubka)!
Krucipüsk pro příští rok připravují k datu 1.11.2019 své 12. studiové album s názvem "Country Hell", z něhož na tourné představí titulní skladbu. Tuto novinku již lze zaslechnout ve vysílání Radia BEAT.

20:00 hodin
VSTUPNÉ: 320 Kč (předprodej) / 390 Kč (na místě) / 1.120 Kč - speciální vstupenka pro 4 osoby

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce