Kubánská noc @Fléda

Akce Brno

Kubánská noc @Fléda
Zábava, párty
Fléda Club, Brno
Další akce ve městě Brno

Kubánská noc @Fléda

Vášeň a rytmus Kuby na našem parketu! Rozpálená hudební noc vybarvená rytmy salsy, cumbie, latinojazzu, rumby, bolera, cha cha či mamba. Autentickou atmosféru kubánských klubů a barů přinese latino kapela Carisma a DJi Ille a Chingy.

Carisma
je charizmatická kapela složená z vynikajících hudebníků a zpěvaček z celé Latinské Ameriky. Tato skupina dokáže vytvořit opravdu autentickou atmosféru karibské pohody a díky populárním latino hitům také taneční a dynamickou show. Základem jejího repertoáru je energií nabitá latinskoamerická a kubánská hudba, či už v tradičním provedení anebo s příměsí dalších moderních stylů.

DJ Ille
Je známý brněnský DJ a lektor. Jeho oblíbeným žánrem je kubánská salsa, timba a bachata. Jako tanečník se vždy snaží o dokonalý soulad mezi hudbou a tancem, proto na akcích hraje tak, aby tancoval každý, bez rozdílu výkonosti a nadání. Přece nikdo nebude sedět v koutě.

DJ Chingy (SK)
tento DJ a začínající producent se na slovenské scéně uchytil velmi rychle a dnes ho volají i do zahraničí. Chingy si zahrál například se známým španělským producentem a DJem Sak Noelem anebo se slovenskými interprety jako Rytmus, Igor Kmeťo ml. anebo Čistychov. Tento večer se nám ale představí jako milovník Kuby a její chytlavé hudby.

24. 3. (pátek)
Start: 21:00 hod.
Vstup: 180 Kč

Partneři: Radio R, Kulturio, informuji, Brno City, CentrumBrna.cz, Vychytané.cz, Kudy z nudy, GoOut.cz, InfoDnes.cz - internetová reklama, práce, kulturní akce, zpravodajství, Brněnská Scéna

Místo konání akce: Fléda Club, Štefánikova 24, Brno
Datum začátku akce: 24. Března 2017 21:00
Datum ukončení akce: 25. Března 2017 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.21N 16.604E

Případné změny si prověřte na webu akce Kubánská noc @Fléda

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
Partička
Kulturní Dům, Břeclav
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
ÚSMĚVY ZDEŇKA TROŠKY
Kulturní Dům Petra Bezruče, Havířov