Kubánská noc

Akce Brno

Kubánská noc
Koncerty, Zábava, párty
Fléda Club, Brno
Další akce ve městě Brno

Kubánská noc @Fléda

Smyslná, energická, nakažlivá. Kubánská noc žhavá jako slunce nad Havanou nás chytí za srdce i nožky směsí salsy, cha-cha, bolera nebo latinojazzu. Autentické rytmy budou tančit parketem, jako by byly přímo v kubánských uličkách. Nechejte se ovládnout energií kubánské kapely La Descarga Salsa Orchestra a fajn sety od DJů Chingy, Ille a Carlose.

La Descarga Salsa Orchestra
je odpovědí na rostoucí zájem o horkou hudbu Latinské Ameriky. Jméno této mezinárodní skupiny specializující se převážně na salsu znamená v překladu „náhlý výboj energie“ a právě takovéto energické impulzy přinese i na naše pódium. Těšit se můžeme na koncert, který nabídne nejen autentický zážitek a pravou latino párty, ale i zajímavou sondu do historie salsy. Výběr této kapely sahá od nejstarších klasik až k hitům současné hudební scény.

DJ Chingy (SK)
tento DJ a začínající producent se na slovenské scéně uchytil velmi rychle a dnes ho volají i do zahraničí. Chingy si zahrál například se známým španělským producentem a DJem Sak Noelem anebo se slovenskými interprety jako Rytmus, Igor Kmeťo ml. anebo Čistychov. Tento večer se nám ale představí jako milovník Kuby a její chytlavé hudby.

DJ Ille
Je známý brněnský DJ a lektor. Jeho oblíbeným žánrem je kubánská salsa, timba a bachata. Jako tanečník se vždy snaží o dokonalý soulad mezi hudbou a tancem, proto na akcích hraje tak, aby tancoval každý, bez rozdílu výkonosti a nadání. Přece nikdo nebude sedět v koutě.

DJ Carlos
Je ostřílený DJ, který před lety propadl salse a tohoto stylu se drží dodnes. V klubech se snaží hrávat převážně skladby, které neslyšíme až tak často, takže v jeho repertoáru můžeme očekávat horké novinky anebo klasiky, které pro nás opráší. Kromě salsy nám nabídne zouk, kizombu, cha-cha a bachatu.

13. 1. (pátek)
Start: 21:00 hod.
Vstup: 150 Kč

--------------------------------------------------
FOR ENGLISH SPEAKING FRIENDS

Passionate, energetic, catching. Cuban night as hot as the sun above Havana will catch our hearts and feet by mix of salsa, cha-cha, bolero or latinojazz. Authentic rhythms will be dancing on the dancefloor just like in Cuban streets. Let´s get enchanted by energy of Cuban band La Descarga Salsa Orchestra and nice sets by DJs Chingy, Ille and Carlos.

Partneři: Radio R, Kulturio, informuji, Brno City, CentrumBrna.cz, Vychytané.cz, Kudy z nudy, GoOut.cz, InfoDnes.cz - internetová reklama, práce, kulturní akce, zpravodajství

Místo konání akce: Fléda Club, Štefánikova 24, Brno
Datum začátku akce: 13. Ledna 2017 21:00
Datum ukončení akce: 14. Ledna 2017 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.21N 16.604E

Případné změny si prověřte na webu akce Kubánská noc @Fléda

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce