Kurz přípravy kávy

Akce Ostrava

Kurz přípravy kávy
Vaření, Gastronomie
Další akce ve městě Ostrava

Kurz přípravy kávy

Kurz přípravy kávy. V kurzu se naučíte připravovat espresso tak, že si Váš šálek kávy budete chtít vychutnat úplně každý den. A co teprve lahodné cappuccino, jehož podstatou je mléčná mikropěna, která je krémová, vláčná, lesklá a konzistentní, prostě slast na jazyku. S takovouto pěnou vytvoříte chutné a krásné cappuccino či latte macchiato. (Dobrá rada od nás: Pokud pojedete do Itálie a objednáte si "latte", obdržíte sklenici mléka :-) )

Určitě Vás také zajímá metoda "malování" mlékem, tzv. "latte art". Ukážeme si základní triky pro zvládnutí této metody. A třeba pak zvládnete namalovat i jednoduché srdíčko pro svou milovanou osobu.

Až poznáte kvalitu dokonale připraveného espressa, nebudete chtít v kavárnách už nic jiného. Doma se připravte na častější návštěvy rodiny, přátel i známých ze vzdálených koutů, neboť až se o Vás rozkřikne, jak senzační umíte připravit kávové lahůdky, nebudete stíhat dosypávat kávová zrníčka do kávovaru. Nejlepší ale na tom je, že potěšíte sami sebe, když si budete moci v tomto zimním období vzít teplý šálek cappuccina a odpočívat s ním třeba na svém oblíbeném místě zabalení do hřejivé deky, a klidně i několikrát denně.

Cena kurzu je 2990 Kč

Místo konání akce: Laura coffee - Pražírna a Kavárna, Horní 55, Ostrava
Vstupenky: http://eshop.lauracoffee.cz/tipy-na-darky/kurz-pripravy-kavy/
Datum začátku akce: 30. Května 2017 17:30
Datum ukončení akce: 30. Května 2017 21:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.7881N 18.2569E

Případné změny si prověřte na webu akce Kurz přípravy kávy

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
STREET FOOD FESTIVAL Evropa v Úvalech
Náměstí Arnošta Z Pardubic, Úvaly