L. Zibura: Pěšky mezi buddhisty a komunisty @hvězdárna Brno

Akce Brno

L. Zibura: Pěšky mezi buddhisty a komunisty @hvězdárna Brno
Divadlo, kino, Přednášky a kurzy
Hvězdárna a planetárium Brno, Brno
Další akce ve městě Brno

L. Zibura: Pěšky mezi buddhisty a komunisty @hvězdárna Brno

18:00: vyprodáno
20:30: vstupenky zde: https://goo.gl/OFoieo

ŽÁNR: cestovatelská projekce + stand-up

Speciálně pro tento večer: oblíbená show v netradičním prostředí – moderním digitáriu brněnského planetária na Kraví hoře. Malý sál, velké plátno a hvězdná obloha nad hlavou.

ANOTACE:

1 500 kilometrů pěšky napříč Nepálem a Čínou. Něco, co by nechtěl zažít nikdo z nás. Ale je legrace se tomu smát. 24letý excentrický poutník Ladislav Zibura se tentokrát vypravil pěšky probádat Himaláj, zapomenutá údolí čínských řek a zapadlé nepálské vesnice. Ať už ho zrovna zatýká policie, trpí vysokohorskou nemocí nebo zachraňuje lidský život, princ Ládík vším proplouvá s neobyčejnou lehkostí. Příběh jeho tříměsíční pěší výpravy je svědectvím o jednoduchosti života a půvabu svobody, u kterého se budete smát od začátku až do konce. Nečekejte ale žádné popisy památek. Projekce je o Číňanech, Nepálcích a jejich životech.

O LADISLAVOVI:

Přestože je Ladislavovi teprve 24 let, na pěších poutích po světě už nachodil přes 5 000 kilometrů. V Česku si mezitím užíval klidného vysokoškolského života a nikdo se o jeho cesty nezajímal. Vloni ho ale kamarádi přemluvili, ať o poutích udělá projekci. Nakonec vyprodal kino a nátlak publika vyústil až v turné po 80 městech České republiky a Slovenska. Ladislav o jedné ze svých cest vloni napsal knihu “40 dní pěšky do Jeruzaléma,” která se nešťastnou shodou náhod stala bestsellerem. Teď strávil tři měsíce v Nepálu a Číně, napsal novou knihu a vyráží na turné znovu. Všechny ty projekce ho totiž neobyčejně bavily.

VSTUPENKY:

180/140 Kč, předprodej zde: https://goo.gl/OFoieo

Místo konání akce: Hvězdárna a planetárium Brno, Kraví hora 2, Brno
Vstupenky: http://vstupenky.hvezdarna.cz/incoming.aspx?mrsid=2&eventid=17647&failedRedirect=http%3A%2F%2Fvstupenky.hvezdarna.cz%2Fhvezdarna-a-planetarium-brno%2Flist&successRedirect=http%3A%2F%2Fvstupenky.hvezdarna.cz%2Fhvezdarna-a-planetarium-brno%2Fmyprofile%
Datum začátku akce: 3. Května 2017 18:00
Datum ukončení akce: 3. Května 2017 22:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.2042N 16.5839E

Případné změny si prověřte na webu akce L. Zibura: Pěšky mezi buddhisty a komunisty @hvězdárna Brno

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce