Ladies Bazar 2018

Akce Praha

Ladies Bazar 2018
Jarmarky a trhy
Web organizátora:
www.icf-praha.cz
Další akce ve městě Praha

Ladies Bazar

Nevejde se ti už oblečení do skříně? Taky máš ve svém šatníku kousky, které nenosíš, ale které by mohly udělat radost někomu jinému? Nebo bys naopak uvítala něco nového a neokoukaného?

Tak přesně proto tu máme „Ladies Bazar – Swap Party“ neboli akci, kam můžeš přinést své starší, zachovalé oblečení nebo třeba i kabelky a další doplňky, a místo toho si odnést něco nového, co tvůj šatník trochu oživí.

Akce se koná pro všechny ladies z ICF Praha, jejich kamarádky a všechny nadšenkyně swap.

Mimo to, že budeš mít možnost „vyměnit“ své oblečení, si budeš moct posedět s kamarádkami nad dobrou kávou nebo koktejlem, popovídat si, nebo si něco vyrobit.

Akce se koná v pátek 2.3. od 16 do 20 hodin v Kostele na lodi. Přijít můžeš kdykoli v průběhu. Hlavní bod programu ale nastane v 18:30 – těšíme se, že se tam potkáme!

Pokud chceš darovat oblečení, boty, kabelky nebo doplňky, budeme moc rády! Prosíme tě ale o to, aby to byly věci pěkné, vyprané, voňavé a pokud je to třeba, tak i vyžehlené. Darovat můžeš i oblečení pro miminka a batolata.

Sběr oblečení bude probíhat v neděle 18. 2. a 25. 2. po ranních i večerních celebrations. Věci můžeš odevzdat do místnosti Kids za barem.

Vstup na akci je volný, registrace není nutná. Oblečení se bude prodávat za symbolické ceny, výtěžek z akce poputuje nadaci Feed The Hungry.

Více informací: www.icf-praha.cz/ladies

Místo konání akce: ICF Praha, Praha
Datum začátku akce: 2. Března 2018 16:00
Datum ukončení akce: 2. Března 2018 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1088N 14.4548E

Případné změny si prověřte na webu akce Ladies Bazar

Jméno organizátora: ICF Praha
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
VENKOVSKÉ TRHY 21.09.2024
HLAVNÍ NÁMĚSTÍ ŠTERNBERK, Šternberk
Vimperské trhy 18.05.2024
Náplavka u Volyňky, Vimperk
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek