Ladiesnight

Akce Benešov

Ladiesnight
Jiné akce
Další akce ve městě Benešov

Ladiesnight

Nová testosteronem nabitá dámská jízda s California Dreams je zde!
Nespoutaná, všeodhalující show plná svalů z oceli, která díky novému profesionálnímu choreografovi navždy změní vaše vnímání dokonalosti.

Jako vždy se můžete těšit na více než dvouhodinový program. Námořníky ochotné pro vás zemřít, hasiče vrhající se do plamenů vášně, nebo důkladnou policejní prohlídku a mnoho dalších vystoupení.
V oblíbené sexy tombole můžete vyhrát jak erotické pomůcky, tak kalendář California Dreams 2020, kosmetiku zdarma, nebo dokonce soukromý tanec od muže vašeho výběru. Sestava CaliforniaDreams snoubí zkušenost ostřílených gentlemanů a energičnost mladých nezkrotných talentů tak, aby si každá žena přišla na své. V průběhu večera se budou muži pohybovat i přímo mezi vámi v publiku a to i během show. Možná si vás i pozvou na pódium. Na závěr show si můžete užít i osobní tanec od gentlemana svého vlastního výběru. Celý večer se tak změní v naprosto jedinečný zážitek, který si nesmíte nechat ujít. Zapomeňte na starosti všedních dnů a přijďte klukům zkontrolovat formu. Co show obsahuje: Účast na pódiu pro všechny držitelky VIP vstupenek, 6 různorodých profi tanečníků a striptérů se svaly z oceli z California Dreams. Propracované teamové choreografie i vystoupení jednotlivců 2,5 hodiny eroticky laděné zábavy. Moderní efekty doplňující celou show Soutěž o erotické ceny. Profi moderátora, co vás bezpečně provede celým večerem. Dění jak na pódiu, tak v sále. Přijdeme zatančit až k vám Možnost si sáhnout, vyfotit se. Pro koho je show vhodná: Všechny ženy starší 18 let, nevěsty a jejich kamarádky, oslavenkyně narozenin, odvážné i stydlivější (není se čeho bát), skvělý dárek k narozeninám, nebo jako součást rozlučky se svobodou.

20:00 - 22:30

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce