Ladislav Heryán: Stopařem na této zemi (autorské čtení a beseda)

Akce Kopřivnice

Ladislav Heryán: Stopařem na této zemi (autorské čtení a beseda)
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Kopřivnice

Ladislav Heryán: Stopařem na této zemi (autorské čtení a beseda)

Dokud nepromluví, nikoho nenapadne, že by mohl být duchovní. S tónem jeho hlasu a klidem, který šíří, je tu podezření... Muž s vizáží máničky je salesián. Kněz a řeholník Ladislav Heryán, který se stará o mládež s problémy a taky o lidi z undergroudu, se vrátí po více než roce a půl do Kopřivnice představit svou novou knihu "Stopařem na této Zemi".

Kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné a moudré knihy Exotem na této zemi. Příběhy z bohatého Heryánova života plného setkání s nejrůznějšími lidmi všech společenských vrstev se prolínají s jeho kněžskou službou a spojují se s výkladem biblických pasáží. Spojujícím leitmotivem je téma Boží velkorysosti, jejíž uvědomění vede člověka k radosti, svobodě a chuti podílet se na ní svou vlastní aktivitou pro druhé. Ladislav Heryán je salesián, biblista, autor úspěšné knihy Exotem na této zemi.

Ladislav Heryán je kněz, salesián, biblista a přednáší na několika školách. Pohybuje se mezi mladými i mezi potřebnými, mezi dělníky i studenty, křtí, oddává, pohřbívá. Pokud fyzicky stíhá, snaží se být lidem nablízku. Jeho druhá kniha lidských příběhů a jejich biblických předobrazů se jmenuje Stopařem na této zemi.

Místo konání akce: Spolek Katolická beseda v Kopřivnici, Štramberská 378/2, Kopřivnice
Datum začátku akce: 6. Dubna 2018 16:00
Datum ukončení akce: 6. Dubna 2018 17:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.5938N 18.1433E

Případné změny si prověřte na webu akce Ladislav Heryán: Stopařem na této zemi (autorské čtení a beseda)

Jméno organizátora: Živá Mandala
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce