Láskyplný Zelňák

Akce Brno

Láskyplný Zelňák
Zábava, párty
Zelny Trh, Brno
Další akce ve městě Brno

Láskyplný Zelňák

Srdečně vás zveme na první ročník Láskyplného Zelňáku. Tato akce, která se koná v sobotu 11.2.2017 od 11:00 do 16:00 hod, je předvojem valentýnského svátku.

Můžete se těšit na řemeslné výrobky a různé dárečky a dobroty s láskyplnou tématikou. Jistě v bohaté nabídce najdete vhodný dárek pro svou drahou polovičku. Navíc se na krátké přednášce Jana Špilara dozvíte, jak moderní technologie ovlivňují partnerský život a kouč Jan Řehák vám prostřednictvím drobných interaktivních her poodhalí krásy vědomého vztahu. Zazpívají energičtí Gospel Friends a Pěvecký sbor Blahoslava Hajnce.

Dle známého pořekadla láska prochází žaludkem. Ani na Zelném trhu to tentokrát nebude jinak. Šéfkuchař Petr Erin Kováč, prezident Culinary Club ČR, návštěvníkům představí láskyplné recepty, které bude vařit ve spolupráci se známými osobnostmi. Exotický pokrm připraví se zářícím Danem Nekonečným. Tradiční české jídlo pomůže uvařit zpěvačka Genny. Vrcholem kuchařské show bude rybí specialita prezentovaná za asistence zpěváka Petra Koláře.

Mezi více než třemi desítkami prodejců nabídne návštěvníkům drobné dárkové předměty také stánek nadačního fondu Šťastná hvězda, který pomáhá vážně nemocným dětem a jejich rodinám. Jedná se především o pomoc malým pacientům s onkologickým onemocněním, s cystickou fibrózou a dětem po mozkové obrně. Pomoc je cílená a určená konkrétním osobám.

Srdečně se na vás těšíme již v sobotu 11.2.2017 v 11:00.

Místo konání akce: Zelny Trh, Zelný trh, Brno
Datum začátku akce: 11. Února 2017 11:00
Datum ukončení akce: 11. Února 2017 16:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1926N 16.6087E

Případné změny si prověřte na webu akce Láskyplný Zelňák

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Chillibraní 2024
Líšeňská 46, Bzzzukot, Brno
MAXIM GALKIN
Zoner BOBYHALL , Brno
MAXIM GALKIN
Zoner BOBYHALL , Brno