LENNY

Akce Brno

LENNY
Koncerty
Web organizátora:
www.brnokoncert.cz
Další akce ve městě Brno

LENNY - Hearts Brno, SONO Centrum

Čerstvá držitelka 4 sošek Andělů Lenny se chystá do brněnského Sonocentra!

Lenny, talentovaná zpěvačka a písničkářka, se na letošních hudebních cenách Anděl stala vítězkou hned ve čtyřech kategoriích: zpěvačka roku, album roku, skladba roku i videoklip roku. Vlastním jménem Lenka Filipová (*25. září 1994) se nyní chystá na samostatný koncert v brněnském sále Sonocentrum, a to ve středu 6.12.2017 v 19,30 hodin. Předprodej vstupenek startuje v síti Ticketpro (www.ticketpro.cz).

Lenka Filipová se narodila v Praze do umělecké rodiny folkové zpěvačky a šansoniérky Lenky Filipové a architekta Borise Drbala. Její dědeček byl divadelní a televizní herec Adolf Filip. Od útlého mládí hrála na klavír, zpívala a později začala také komponovat melodie a přidávat k nim text.

V roce 2013 podepsala smlouvu s vydavatelstvím Universal Music a v témže roce vydala své první autorské skladby na EP „All my love“ a „Fighter“, se kterými nadchla fanoušky napříč všemi generacemi a po právu byla označena za talent, který v Česku dlouho nebyl. Následovalo hudební ocenění Anděl za OBJEV ROKU.

V roce 2016 úspěšně odpromovala s titulem bakalář na londýnské univerzitě, kde studovala obor songwriting - písničkářství.
V září poslala do světa očekávanou debutovou desku „Hearts“, která od svého vydání sklízí jednu pochvalnou recenzi za druhou a je považována za jeden z nejsilnějších hudebních počinů roku. Hned v prvních třech týdnech se stala nejprodávanějším albem a singl Hell.o nejhranější českou skladbou v rádiovém éteru. Lenny na úspěch desky vzápětí navázala stejnojmenným turné, které bylo záhy vyprodáno a jehož koncerty lze bezesporu označit za jedny z nejlepších show, které česká klubová scéna za poslední dobu zažila. Lenny opět dokázala, že je jedinečnou interpretkou s potencionálem překračujícím hranice a její tvorba i živá prezentace má evropské parametry.

Nenechte si ujít koncert Lenny v supermoderním sále s vynikajícím ozvučením a akustikou – 6.12.2017 v Sonocentru v Brně! O support se postará vynikající formace Beps´n´Johnnies.

Místo konání akce: SONO Centrum, Veveří 113, Brno
Vstupenky: http://www.ticketpro.cz/hudba/rock/2149036-lenny.html
Datum začátku akce: 6. Prosince 2017 19:30
Datum ukončení akce: 6. Prosince 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2097N 16.5888E

Případné změny si prověřte na webu akce LENNY - Hearts Brno, SONO Centrum

Jméno organizátora: Brnokoncert
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce