Lesk a bída startupů

Akce Praha

Lesk a bída startupů
Přednášky a kurzy
University of Economics, Prague, Praha
Další akce ve městě Praha

Lesk a bída startupů

Srdečně vás zveme na další akci Klubu investorů, která bude součástí 8. Investiční konference! Na půdě VŠE proběhne panelová diskuze se zástupci 4 venture capital fondů - Ondřejem Bartošem (Credo Ventures), Viktorem Fischerem (Rockaway Ventures), Adamem Kočíkem (J&T Ventures) a Michaelem Brodou (Delta Capital).

Chcete se dozvědět, jak fungují fondy typu venture capital? Jak probíhá investiční proces do startupu? Jak se celá investice realizuje? Zajímá vás, jak se hledá vhodný startup pro investici? Podle jakých kritérií se startupy vybírají? Jak zajistit, aby si investor vybral zrovna váš startup?

Celý program 8. Investiční konference najdete na:
https://www.facebook.com/events/259440921148552/


Medailonky hostů:

Ondřej Bartoš (Credo Ventures) - V počátcích své kariéry okolo roku 2000 stál u zrodu sdružení TUESDAY Business Network, platformy pro odborníky v technologiích. Nyní je však známý především spoluzaložením venture capital fondu Credo Ventures v roce 2009, kde je partnerem a zároveň Credo řídí. O Credo Ventures se dnes hovoří především v souvislosti s investicí do softwarové společnosti Apiary, kterou se v nedávné době rozhodl koupit Oracle. Ondřej Bartoš se také objevil v pořadu České televize Den D jako jeden z investorů.
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/obartos/

Viktor Fischer (Rockaway Ventures) - Vystudoval prestižní francouzskou HEC Paris a má za sebou zkušenosti s vlastním startupem Innovatrics zabývající se identifikací osob na základě biometrických údajů, který založil a řídil během svého jedenáctiletého pobytu ve Francii. V Paříži také působil jako vyučující projektového managmentu. V roce 2010 se pak stal juniorním partnerem ve společnosti McKinsey & Company. Před dvěma lety spojil síly s Rockaway Ventures, kde pracuje na pozici investičního partnera a má na starosti vyhledávání startupů vhodných k investování.
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/viktorfischer/

Adam Kočík (J&T Ventures) - Adam Kočík je investiční ředitel a člen investiční komise venture capital fondu J&T Ventures. Má více než třináctileté zkušenosti v investicích (PPF, Morgan Stanley, Brookdale Group) a je aktivně zapojen ve start-upové scéně jako mentor, člen poroty (Vodafone Nápad roku, Pioneers of the Balkans, Czech ICT Pitch Night a dále) a andělský investor již více než 8 let. Zaměřuje se především na vyhledávání technologicky inovativních start-upů v regionech CEE a SEE, jejich akceleraci a globální expanzi. Je držitelem titulu MBA z London Business School se specializací Entrepreneurship & Private Equity a titulu MA z Johns Hopkins University, School of Advanced International Studies (SAIS) se specializací International Relations & International Finance.
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/adamkocik/

Michael Broda (Delta Capital) - Michael Broda je zakladatelem a CEO investiční skupiny Delta Capital a.s., doposud realizovala nákup a prodej společností v hodnotě stovek miliónů korun. Hlavní pilíře Delta Capital tvoří inovativní startupy, Security, Medical a IT/služby. Cílem společnosti je dělat věci jinak a měnit zavedené způsoby podnikání. Michael má praxi ve finančnictví (bankovnictví, deriváty, asset management), z krizového managementu, řízení lidí a procesů. Pracuje na revitalizaci byznysu čtyř start-upových projektů.
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/michael-broda-b4a2b037/

Místo konání akce: University of Economics, Prague, náměstí Winstona Churchilla 4, Praha
Datum začátku akce: 14. Března 2017 19:45
Datum ukončení akce: 14. Března 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.084N 14.4409E

Případné změny si prověřte na webu akce Lesk a bída startupů

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha