Letní kino - Strašidla

Akce Lednice

Letní kino - Strašidla
Divadlo, kino
Web organizátora:
www.lednice.cz
Další akce ve městě Lednice

Letní kino - Strašidla

Promítání se v případě nepříznivého počasí ruší - aktuální informace pouze na FB - Lázeňská kolonáda a amfiteátr Lednice. Místa se nerezervují, prodej vstupenek pouze na místě! Místa se obsazují dle příchodu. Sezení je možné i mimo lavice.

Režie: Zdeněk Troška

Hrají: Bronislav Kotiš, Tereza Kostková, Jiří Dvořák, Vladimír Polívka, Carmen Mayerová, Sara Sandeva, Tereza Bebarová, Matěj Hádek, Karel Dobrý, Anna Polívková, Petr Nárožný, Václav Postránecký, Martin Pechlát, Nelly Řehořová, Petr Šimčák, Petr Čtvrtníček, Vladimíra Havlíčková, Matěj Vlček, Matěj Kraus, Aneta Procházková, Aleš Háma

Vypadá to jednoduše, ale život obyčejných smrtelníků bude pro strašidelnou rodinu složitější, než se na první pohled zdálo. Jak se bude dařit vodníkovi v prádelně, víle jako primabaleríně tanečního souboru a hejkalovi jako hvězdě místního divadla? A odolá paní Patricie svodům své první lásky – upíra Ignáce z Temešváru? A co pan Patočka? Setkání s lidským světem, v němž platí jiná pravidla, než v tom pohádkovém, přinese řadu komických i napínavých situací. Naši hrdinové musí zapojit nejen kouzla a čáry, ale také rodinnou soudržnost, lásku a odvahu, aby dokázali přelstít úředního šimla a zvítězit nad nástrahami „obyčejných" lidí.(Falcon)

Místo konání akce: Lázeňská kolonáda a amfiteátr Lednice, Slovácká, Lednice
Datum začátku akce: 18. Července 2017 21:00
Datum ukončení akce: 18. Července 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 48.7963N 16.8131E

Případné změny si prověřte na webu akce Letní kino - Strašidla

Jméno organizátora: Lázeňská kolonáda a amfiteátr Lednice
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov