Limetal pokřtí v Lucerna Music Baru debutové album

Akce Praha

Limetal pokřtí v Lucerna Music Baru debutové album
Koncerty
Lucerna Music Bar, Praha
Další akce ve městě Praha

Limetal pokřtí v Lucerna Music Baru debutové album

Nové písničky, průřez hitů, které hráli v nejslavnější sestavě Citronu, hostující dívčí smyčcový kvartet, ale i hlas svého někdejšího spoluhráče Standy Hranického.
To slibují členové kapely Limetal před pražským křtem debutového alba. Je naplánovaný na úterý 14. února v Lucerna Music Baru. Večer odstartuje ve 20 hodin dívčí hardrocková Kapriola. Předprodej je v síti Ticketportal a TicketLIVE.
Koncertem kapela uzavře první etapu existence, během které stihla vydat singl, dvojEP a nahrávku, na níž dotočila hudbu do zpěvových základů svého zemřelého spoluhráče Standy Hranického. Za rok a půl od založení se jí podařilo získat úctyhodný počet fanoušků a etablovat se na velkých českých festivalech.
„Těšíme se, co na novou nahrávku řeknou fanoušci a na budoucnost vůbec. My jsme s deskou hodně spokojení. Natáčela se jak ve studiu Bomb Jack Vaška Dreisetla, tak i v Los Angeles, ve studiu producenta Carmena Rizza, který produkoval alba The Who, Alanis Morissette, Jane's Addiction nebo Raye Charlese,“ říká baskytarista Václav Vlasák.
„Deska je hodně pestrá. Máme na ní i smyčcový kvartet nebo v jedné písničce i dudy, které natočil Jan Lstibůrek. Ti všichni se na křtu objeví s námi na pódiu. Těšíme se, že si to užijeme. A kromě toho chystáme i překvapení, které zatím nezveřejníme,“ dodává kytarista Jaroslav Bartoň.
Limetal s sebou do Lucerna Music Baru přiveze i hlas Standy Hranického, se kterým naživo zahraje. „Fanoušci nám píší, že by písničku, kterou jsme po Standově smrti natočili, chtěli slyšet i naživo. Takže Standův hlas se svolením jeho rodiny budeme pouštět ze záznamu,“ dodává Bartoň.

Místo konání akce: Lucerna Music Bar, Vodičkova 36, Praha
Vstupenky: https://www.ticketlive.cz/cs/event/limetal-krest-cd
Datum začátku akce: 14. Února 2017 19:00
Datum ukončení akce: 14. Února 2017 23:59
Pravděpodobné souřadnice: 50.0813N 14.4254E

Případné změny si prověřte na webu akce Limetal pokřtí v Lucerna Music Baru debutové album

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce