Listolet

Akce Strakonice

Listolet
Koncerty
Další akce ve městě Strakonice

Listolet 17.3. koncert v Espresso Barmeo

Listolet je prý tajný měsíc mezi říjnem a listopadem. Je to také kapela, jež o sobě tvrdí, že hraje elektrofolk a Indies Scope dobře ví proč je mají na svém labelu.

Konečně se tihle hoši posbírali ze svých projektů a vyráží na tour, a to takovou, že z Brna dovalí až do Strakonic.

Nenechte si ujít! Vyladěná elektrofolková fúze s výlety daleko za hranice žánru, a to vše zahrané precizníma muzikantama. Hudba s hlavou i patou..

V edičním plánu brněnského vydavatelství Indies Scope Records jsou nejroztodivnější hudební projekty, s nimiž se lze v rádiu či v televizi setkat jen stěží. Hudební názory stojící mimo hlavní proud, nezávislá hudební scéna nás stahuje do klubů a na alternativně orientované letní festivaly. Do podobné kategorie patří i brněnský Listolet.

V čele týhle party stojí Tomáš Háček, hudebník, režisér, audiovizuální umělec a kdo ví co všechno ještě.. Jeho vokál nepřeslechnete ani ve vedlejším bloku a jazzy folk rock vás prostě bude bavit po celou dobu koncertu a věříme, že i po něm..

Skupina vznikla na základě studiového projektu v roce 2011. Poprvé na sebe více upozornila na jaře 2012 vydařenou coververzí písně Chceš mě? Chci tě! od Mňágy a Žďorpa na jejich albu Dáreček. V roce 2013 pronikl do rádií jejich singl Lullaby (Ukolébavka) nahraný spolu s Beatou Bocek.

Místo konání akce: Espresso Barmeo, Velké náměstí 219, Strakonice
Datum začátku akce: 17. Března 2018 20:00
Datum ukončení akce: 17. Března 2018 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2619N 13.9028E

Případné změny si prověřte na webu akce Listolet 17.3. koncert v Espresso Barmeo

Jméno organizátora: JSME STRAKONICE
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
LENKA FILIPOVÁ
Městské Divadlo, Prachatice
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Kulturní dům Střelnice, Jindřichův Hradec