Litecoin - Bitcoin Blešák

Akce Praha

Litecoin - Bitcoin Blešák
Jiné akce
Další akce ve městě Praha

Litecoin - Bitcoin Blešák / Flea (Free) Market

== ENGLISH BELOW ==

BLEŠÍ TRH dnes organizuje každý. Ale LITECOIN-BITCOIN-ONLY? Ten je na světě jen jeden!

Testovat decentralizovanou ekonomiku nás baví. Koupit kávu a dort, kurz 3D tisku nebo členství v našem coworkingu s kryptoměnami už umíme. A co získat něco na sebe, na čtení, do uší, do kompu, na hraní?

Přijď nabídnout své SECOND HAND poklady, směň je, daruj nebo prodej. Vyzkoušej tak v praxi unikátní zážitek fyzického prodeje za LTC/BTC a zapoj se do rostoucí komunity uživatelů virtuálních měn!
Uvítáme jakýkoliv sortiment z druhé ruky, od oblečení, knih, muziky až po komponenty k 3D tisku, arduinu a ajťáckému bastlení. Nehledáme prodejce občerstvení a nového zboží.

Samozřejmostí je naše asistence - ukážeme ti, jak LTC/BTC na místě získat výměnou za papírovou hotovost, jak je inkasovat od nakupujících (a pak je všechny utratit!).

Stejně odpovědně přistupujeme k zajištění naší lahodné Nordbeans kávy a speciálního občerstvení z Bitcoin Coffee.

POKUD CHCEŠ NA BLEŠÁKU PRODÁVAT, rezervuj na http://bit.ly/chcinaLTC-BTCblesak!
Místo je rezervované po uhrazení příspěvku ve výši 100 Kč (v LTC/BTC) na provoz Paralelní Polis.
Stůl a židle ke každému prodejnímu místu (cca 0,8-1m x 0,8m) bude zajištěn. Je možné donést max 1ks věšáku na oblečení.

Pro návštěvníky je VSTUP ZDARMA - litecoiny a bitcoiny nebo papírovou hotovost na výměnu a chytrý telefon pro vytvoření peněženky s sebou! První inspiraci o používání kryptoměn získáš na www.paralelnipolis.cz/jak-na-kryptomeny/.
Tak #vejdiven.

========

Some people call us a “coffee house and meeting room for hipsters”. And they even don't know that we are organising a FLEA MARKET again! Yes, a LITECOIN-BITCOIN-ONLY FLEA MARKET!

We enjoy testing decentralized economics. We know how to get a coffee, a cake, a 3D course or a membership in cryptocurrencies. But what about getting new clothes, books, vinyls, computer components or other stuff in litecoins or bitcoins?

Come and offer your SECOND HAND treasures, change them, donate them or sell them. Try the unique experience with LTC/BTC in practice and join the growing community! We welcome every kind of second hand stuff from clothes, books and music to components for 3D printing, arduino or hardware hacking.

We offer you our assistance, too - we can show you how you can get litecoins or bitcoins on spot, how accept payments from buyers (and how you can sell them afterwards!).
We are as responsible with you as with preparing our delicate Nordbeans coffee and special refreshments from our Bitcoin Coffee.

THE REGISTRATION FOR SELLERS IS OPEN NOW: http://bit.ly/chcinaLTC-BTCblesak!
A table and chair will be prepared for every selling spot (cca 0,8m -1m x 0,8m) in exchange for the payment fee 100 CZK (in LTC/BTC) for Paralelní Polis. You can bring with you max 1pc clothes-hanger.

For visitors the entrance is FREE - don't forget to bring litecoins, bitcoins or paper money for the exchange and your smartphone for creating the wallet with you!
Are you a cryptocurrencies newbie? Check https://www.paralelnipolis.cz/cryptocurrencies-in-paralelni-polis/ for the first insight.

*

Paralelní Polis je nezávislý think-tank a hackerspace, ve kterém najdete ideově zaměřený Institute of Cryptoanarchy, skvělou kávu v Bitcoin Coffee a coworking Paper Hub (řekněte si o den zdarma).

Hledáte inspirativní prostory pro vaši akci? Podívejte se, co vám můžeme nabídnout www.paralelnipolis.cz/pronajem.

Prozkoumejte web www.paralelnipolis.cz
Odebírejte události www.facebook.com/vejdiven/events
Poslouchejte záznamy www.soundcloud.com/paralelnipolis
Sledujte videa www.youtube.com/ParalelniPoliscz

Místo konání akce: Paralelní Polis, Dělnická 43, Praha
Datum začátku akce: 21. Ledna 2018 13:00
Datum ukončení akce: 21. Ledna 2018 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1034N 14.4505E

Případné změny si prověřte na webu akce Litecoin - Bitcoin Blešák / Flea (Free) Market

Jméno organizátora: Paralelní Polis
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce