Lollipopz na veletrhu Dětská planeta

Akce Praha

Akce pro děti, Koncerty, Zábava, párty
Web organizátora:
www.lollipopz.cz
Další akce ve městě Praha

Lollipopz je nový hudební projekt dětí pro děti, který na našem trhu svou originalitou nemá obdoby. Jde o čtyři rozverné holky ve věku od 8 do 10 let, které se daly dohromady v listopadu 2015.  Ela, Bára, Lara a Nika mají barevné paruky, se kterými mají i sladěné kostýmy a svými písničkami baví děti již od předškolního věku. Navíc je cílem projektu, aby se děti bavily a rodiče byli přesvědčeni o tom, že to není jen pasivní zábava. Lollipopz totiž předvádějí nejen hudební, ale také pohybové kreace a dokážou tak vtáhnout posluchače do svého příběhu.

Lollipopz roztančily a potěšily už plno dětí i jejich rodičů, protože vystupovaly na mnoha karnevalech a v létě pak například na Pigyádách nebo na Letní Herecké Škole v Táboře. Dětské diváky energie sršící od Lollipopz chytla a není divu, že tato skupina v koncertování pokračuje. Naposledy se Lollipopz předvedly 8. a 9. října na Veletrhu FOR Toys v pražských Letňanech.

 Dětská planeta je veletrh hraček, her a dětských potřeb. Ten letošní proběhne v termínu od 4. do 6. 11. 2016 a můžete zde nakoupit vánoční dárky za skvělé veletržní ceny a zároveň si děti užijí skvělou zábavu, protože si na své planetě budou moci hrát, hrát a hrát, seč jim budou síly stačit.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce