Longital / Café V lese

Akce Praha

Longital / Café V lese
Koncerty
Web organizátora:
www.cafevlese.cz
Další akce ve městě Praha

Longital / Café V lese

LONGITAL je stálica slovenskej hudobnej scény, a zároveň zakladateľom prestížneho slovenského labelu Slnkorecords. Za 16 rokov existencie má skupina na konte koncerty v 12 krajinách Európy, USA a Kanade. V čechách Jedna z najznámejších alternatívnych slovenských skupín, vystúpila na festivaloch Colours of Ostrava, United Islands a mnohých ďalších.
Aktuálny a v poradí dvanásty album Divoko (2016) bol nominovaný na cenu RadioHead Awards v kategórii Album roka. Česká kritika ho zaradila medzi najzaujímavejšie slovenské albumy (Musicserver).
- skupina koncertuje v triu Shina (vokál, bezpražcová basa), Daniel Salontay (gitara, slák/smyčec) a Marián Slávka (bicie, klavír).
Slovami hudobného novinára Jiřího Moravčíka:
"Slovenské trio s dokonale jasným zábleskem geniality. Tvůrci písňových obrazů nasátých rockem, folkem, osobitou poezií a nepravděpodobným druhem experimentátorství. Hudba, která do vás napumpuje pyrotechnickou energii a vzápětí hladivě uvede do stavu levitace. Shina hraje na baskytaru, zpívá, tančí a nechává na sebe padat déšť z peří. Dano připomíná šťastného džina vypuštěného z lahve a nad zvukem jeho akustické kytary musíte přemýšlet, jestli se vám nezdá. Longital přicházejí v nejlepším: rozšířeni na power trio o fenomenálního bubeníka a pianistu Mariána Slávku a s novým albem „Divoko“.

Místo konání akce: Café V lese, Krymská 12, Praha
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/longital/dwcc/
Datum začátku akce: 4. Května 2018 20:00
Datum ukončení akce: 4. Května 2018 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0714N 14.4484E

Případné změny si prověřte na webu akce Longital / Café V lese

Jméno organizátora: Café V lese
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce