Longital Divoko Tour

Akce Jablonec nad Nisou

Longital Divoko Tour
Koncerty
Další akce ve městě Jablonec nad Nisou

Longital Divoko Tour

Stálice slovenské nezávislé scény, hudební světoběžníci Longital představí svou desku Divoko ve složení Shina, Dano Salontay a Marián Slávka.
Longital na své nové desce zkoumají téma divokosti. Syrovost slovensko-českého pohraničí v Bílých Karpatech, kde album vznikalo, i producentská péče Ondřeje Ježka prosakuje do hudebních krajin a atmosfér.
Album vyšlo 26.9. a vzápětí skupina odstartovala šňůru více než dvaceti koncertů po slovenských a českých městech. Divoce má více významů. Jeden z těch nosných říká "zjednodušme svět". Nedělejme věci zbytečně složitými, když nejsou. Realita je totiž v podstatě velmi jednoduchá. Shina (zpěv, basová kytara, smyčec), Dano Salontay (kytara, zpěv, smyčec) a Marián Slávka (bicí, klavír, zpěv) se touto filozofií řídí a očividně jim to velmi dobře funguje v kapele i ve vydavatelství Slunce Records.

První zveřejněný singl a klip z alba nese název Rozplétám. Píseň prezentuje opět jinou tvář tvorby Longital vzhledem k návratu k elektrické kytaře a ukulele po několika letech a také netypickou rádiovou délku skladby tři a půl minuty. "Rozplétám říká o kráse dočasných životních momentů a občasné potřebě očisty, rozpletení a hledání nových stezek, které nám mohou pomoci objevit ztracenou volnost a tvořivost v mezilidských vztazích" vysvětluje pozadí názvu nové skladby zpěvačka a skladatelka Shina.
https://www.youtube.com/watch?v=9hWLmYqtXyY
https://www.facebook.com/Longital/

Místo konání akce: Klub Na Rampě, Jiráskova 9, Jablonec nad Nisou
Vstupenky: http://www.klubnarampe.cz/cs/program/longital-divoko-tour.html
Datum začátku akce: 25. Listopadu 2016 20:00
Datum ukončení akce: 25. Listopadu 2016 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.7234N 15.1723E

Případné změny si prověřte na webu akce Longital Divoko Tour

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce