Low Frequency

Akce Plzeň

Low Frequency
Zábava, párty
Wave Music Club, Plzeň
Další akce ve městě Plzeň

Low Frequency w/ Volume Plus, Membrain, Edison and more

★★Wave Music Club Present★★
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
★★★LOW FREQUENCY★★★
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
★★★VOLUME PLUS
★★MEMBRAIN
★EDISON
LINEGIV
5TH ELEMENT
TRES:T
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
♫♫♫VOLUME PLUS♫♫♫

Matouš aka Dj Volume Plus má k drumandbassu blízko už pěkně dlouho. Několik let si nenechává ujít jedinou větší párty, kde zpravidla propaří celou noc. Postupem času přerostlo toto nadšení v myšlenku začít hrát a tak si v roce 2009 kupuje gramce, mix a několik desek. Hraní ho opravdu pohltí a trénováním tráví téměř všechen volný čas.

V květnu 2010 zakládá Drumbassterds crew a začíná pravidelně hrát v malých klubech. V tréninku nepolevuje, bag se stále naplňuje novými vinyly, přidává třetí gramofon a s tím přicházejí jak rychlejší mixy, tak i nabídky hrát ve vyhlášených pražských klubech jako jsou Storm (bývalí Matrix) a Cross.

V únoru 2012 dělá další krok a se svou crew začíná pořádat pravidelnou klubovou noc DrumBox, v pražském klubu Matrix. V 5.ročníku ankety Czech Dnb Awards se umístil na 3.místě v kategorii talent roku a v únoru 2013 se mu plní sen, tím že si zahrál na největší české dnb akci Let it Roll. Časem mění třetí gramofon za dva cd playery, ale po chvíli kompletně přesedá na digitál, v podobě čtyř cd playerů a díky tomu se jeho mixy opět posouvají o krok dál. K pořádání akce DrumBox přidává ještě akci Double Trouble, která se pravidelně koná v pražském klubu Cross.

V dubnu 2014 vyhrává Drumbassterds crew v 7.ročníku Czech Dnb Awards dvakrát 1.místo a to v kategoriích Crew roku a Klubová noc roku (Double Trouble) a Matouš k tomu přidává 4.místo v kategorii Dj roku.

Za svou 4 roky djingu si zahrál jak po boku celé české špičky, tak po boku zahraničních jmen jako jsou: Sub Focus (UK), Sigma (UK), Smooth (SL), Sparfunk (UK), Mindscape (HU), Levela (UK), Zero-Method (HU), Kg (UK), B-Complex (SK) a mnoho dalších…

Jeho sety vynikají především častými double dropy, dlouhými mixy a prokládáním pomocí třetího a čtvrtého kanálu, takže tracky se jen sypou! Můžete se vždy těšit na kreativní set, plný bass, vokálů a melodií, podaných takovým způsobem že nebude nikdy chtít aby přestal hrát.
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
START : 21:00
END : ?? : ??
ENTRY : 50kč do 22:00 - Po 22:00 80kč
--------------------------------------------------------------------------------------

Místo konání akce: Wave Music Club, Resslova 17a, Plzeň
Datum začátku akce: 7. Října 2016 21:00
Datum ukončení akce: 8. Října 2016 06:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7417N 13.3778E

Případné změny si prověřte na webu akce Low Frequency w/ Volume Plus, Membrain, Edison and more

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce