Madagaskar - cestopisné promítání

Akce Moravany

Madagaskar - cestopisné promítání
Divadlo, kino
Další akce ve městě Moravany

Madagaskar - cestopisné promítání

V akci jsme koupili letenky, odevzdali diplomky, vybrali v Čechách nějaký penízky a strávili 3 hodně zajímavý týdny na sedmém, neskutečně rozmanitém kontinentu světa – Madagaskaru. Fotili jsme se s lemury i chameleony, cestovali na střeše autobusu páté třídy, kde nechyběly ani živé slepice nebo krabi či krevety. Navštívili jsme džungle, hory, pouště i pláže a rukama nohama smlouvali o lepší ceny na tržištích. Za vybraný peníz jsme nakoupili asi 100 Kg rýže a rozdali je chudým výměnou za panáčka domácího rumíku. Zbytek peněz jsme investovali do školních potřeb a francouzských knih do školní knihovny. Prostě 3 týdny plné neskutečných zážitků, o které se s Vámi chceme podělit. A protože oba vnímáme realitu totálně odlišnými způsoby, poskytneme Vám tyto zážitky jak z mužského tak i ženského pohledu, i když to občas bude vypadat, že jsme každý byli na zcela jiném místě :)

Rádi vám o tom všem povyprávíme 17.6 od 21:00 v „letním kině“ u Duhového jezera v Moravanech (u Pardubic). V případě nepříznivého počasí by pravděpodobně přednáška proběhla v místním senior centru, ale máme to objednaný  Občerstvení zajištěno, vstup dobrovolný. Moc se na Vás těšíme a věříme, že si společně užijeme spoustu srandy, protože sranda to většinou opravdu byla :)

Upozorňuju, že hned následující den odjíždíme na delší dobu, takže jestli budeme přednášku někdy opakovat, určitě to nebude dřív jak za rok…

Místo konání akce: Duhové Jezero - Moravany, Luční, Moravany
Datum začátku akce: 17. Června 2017 21:00
Datum ukončení akce: 17. Června 2017 22:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0061N 15.9368E

Případné změny si prověřte na webu akce Madagaskar - cestopisné promítání

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov