Made by Zero / Bethrayer / Hazydecay Koncert 2016

Akce Strážnice

Made by Zero / Bethrayer / Hazydecay Koncert 2016
Koncerty
Green Music Club, Strážnice
Další akce ve městě Strážnice

Made by Zero / Bethrayer / Hazydecay

Bethrayer - http://bandzone.cz/hledani.html?q=bethrayer
- slaví 25 let na scéně !!! Kapela nepřetržitě funguje přesně od roku 1991. Tentokrát budou propagovat stále ještě aktuální desku "Burning Scars", která vyšla na podzim 2015 a je plná thrashujícího groove metalu. Bethrayer je hlavně koncertní kapela, kladoucí důraz na pódiovou prezentaci, nasazení a taktéž na kvalitní zvukové vybavení.

Hazydecay - http://bandzone.cz/hazydecay
- olomoucká kapela hrající moderní metal s melodickým zpěvem. Kapela existuje od roku 1996, až v roce 2000 se však ustálila sestava a začala se psát novodobá historie. Členové HAZYDECAY jsou zkušení muzikanti, kteří si prošli nejrůznějšími hudebními uskupeními, kde sbírali znalosti a inspiraci, včetně muzikálů Krysař a Hrabě Monte Christo, kde zpíval Adam B. Sychrow.

Made By Zero - http://bandzone.cz/madebyzero
- byly jednou dvě kapely, které nesídlili ani za devatero horami, ani za devatero řekami, ale ve Starém Městě čp.997 dva metry nad zemí. Alone in the Silence a The Chemtrail se jmenovaly. I přišlo několik těžkých bitev, přetěžkých bitev pro obě kapely a ztráty byly neúnosné. Až jednou obě kapely padly..a z prachu, potu a z nuly vznikla nová kapela, která má ještě větší sílu, než ty předešlé. Made By Zero, toť ona a s novým materiálem se vrhá do světa hudby a showbussinesu.

Vstupné 100 Kč

Místo konání akce: Green Music Club, Veselská 1321, Strážnice
Datum začátku akce: 26. Listopadu 2016 20:00
Datum ukončení akce: 27. Listopadu 2016 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 48.8981N 17.3215E

Případné změny si prověřte na webu akce Made by Zero / Bethrayer / Hazydecay

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce