Magic guitar

Akce Tisá

Magic guitar
Koncerty
Web organizátora:
www.refugio.cz/
Další akce ve městě Tisá

Magic guitar

Kytarista Alexandre Glize pochází z Paříže, kde od útlého věku studoval hru na klasickou kytaru. Během působení na konzervatoři v Pau v jižní Francii získal zlatou medaili a svá studia poté završil na Trinity College of Music v Londýně pod vedením Grahama Devine. Své znalosti dále prohloubil účastí na mistrovských kurzech u mezinárodně uznávaných umělců a skladatelů, kterými byli mimo jiné Leo Brouwer, Roberto Aussel a Takashi Ogawa. V současné době žije v České republice, kde vystupuje jednak s klasickým repertoárem (i jako sólista s Bendovým komorním orchestrem), tak i s vlastním hudebním projektem „Magic guitar“.

Nabídne Vám nový hudební zážitek, který jste ještě neslyšeli, a ukáže Vám kytaru, jak ji ještě neznáte! Vášeň a cit pro hudbu podaná v originálním fusion pojetí, nové technologie a technický pokrok, umožňující kytaristovi využít jej pro vyprávění svého hudebního příběhu. Za pomoci loop systému snoubí hudební smyčky a provádí posluchače rytmy a melodiemi. Uvidíte jednoho kytaristu, ale uslyšíte celou kapelu! Nechte se okouzlit, ohromit a vydejte se po strunách kytary na nové hudební dobrodružství!

Alexandrův styl je osobitý mix akustické kytary, latino a fusion, od klasické kytary po jazz až rock´n´roll. Na koncertě představí své čerstvé červnové CD Magic guitar II., které nahrál v zimě v klášteře Broumov.

Místo konání akce: Refugio, Tisá 473, Tisá
Datum začátku akce: 9. Září 2017 20:00
Datum ukončení akce: 9. Září 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.7857N 14.0297E

Případné změny si prověřte na webu akce Magic guitar

Jméno organizátora: Refugio
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce